Uğur Dündar: Atatürk’e hakaret edenler, ecdadı…

Yayın tarihi: 31 Mayıs 2021 Pazartesi 9:39 pm - Güncelleme: 31 Mayıs 2021 Pazartesi 10:23 pm

Tuncay Mollaveisoğlu’nun sunduğu Anında Manşet programının bu haftaki konukları duayen gazeteci Uğur Dündar, CHP eski milletvekili Hüsnü Bozkurt, Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu ve eski milletvekili Emin Şirin oldu. Programda, Ayasofya imamının Atatürk’e yönelik sarf ettiği sözlere ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Uğur Dündar, “Atatürk’e hakaret edenler, ecdadı emperyalistlerle iş birliği yapanlardır.” ifadelerini kullandı

Gazeteci Uğur Dündar, Akşener’in uğradığı provokasyona yönelik Erdoğan’ın yaptığı açıklamaların ardından, Atatürk’e hakaret edilmesinin anlamlı bir zamanlamada gerçekleştiğini ifade etti. Dündar, “Camide, her türlü kinin ve nefretin yok edilmesi gereken o yerde, o huzurda bile, Atatürk’e lanet okumak ancak lanetli insanların yapacağı iştir.” diye konuştu.

Gazeteci Dündar şunları söyledi: “Ayasofya’daki imamın Atatürk’e hakaretlerinin tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Sayın Akşener’in uğradığı provokasyon sonrası bu olay çok manidar. Ecdadında emperyalistlerle iş birliği yapanlar, Atatürk’e hakaret edenlerle birdir. Atatürk’e hakaret edenler alçaktır, haindir. Toplumun hassasiyetini kaşıyorlar.”

“Türkiye gerçekleri öğrenmek için ikinci mafya babasını mı bekleyecek?”

Uğur Dündar’dan çok konuşulacak Sedat Peker çıkışı: Çok korkunç…