UEFA Başkanı Ceferin’den Atatürk Olimpiyat Stadı itirafı!

Yayın tarihi: 23 Haziran 2023 Cuma 3:30 pm - Güncelleme: 23 Haziran 2023 Cuma 3:30 pm

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan 2023 Şampiyonlar Ligi Finali’nde “Taraftarlar için her şeyin mükemmel gitmediğinin farkındayız” dedi.

Avrupa Futbolseverler Kongresi’nin açılışında konuşan UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, UEFA’nın Machester City-Inter finaline giden taraftarların yaşanan sorunların farkında olduğunu belirtti. “Bazılarınızın kısa süre önce yaşadığını düşünürsek, beni soğuk bir şekilde karşılasanız şaşırmazdım” diyen Ceferin, “İstanbul’da her şeyin mükemmel gitmediğini farkındayız. Problemleri olduğundan küçük göstermeye çalışmıyorum. İyileştirebileceklerimizi iyileştirmek için birlikte çalışalım” ifadelerini kullandı.

Ceferin, “Özellikle ulaşım sorunlarından, maça gidenlerin ağırlanmasından ve su ile tuvalete erişimde yaşanan sorunlardan söz ediyorum” dedi.

Karşılaşmaya giden birçok taraftar, Atatürk Olimpiyat Stadı’na ulaşmaya çalışırken trafik sebebiyle servis araçlarından inmiş, uzun büfe ve tuvalet sıralarından şikayet etmiş ve tekerlekli sandalyeliler için erişimin zor olduğunu vurgulamıştı.

İstanbul’daki finalin kazananı Manchester City! Tarihinde ilk kez kupayı müzesine götürdü