Ucuz Galaxy Note 10 modelleri Avrupa’da iki renk seçeneği ile satışa sunulacak

Yayın tarihi: 11 Ekim 2019 Cuma 11:14 am - Güncelleme: 11 Ekim 2019 Cuma 11:14 am

Akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda yer alan Samsung, model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Güney Koreli teknoloji devi, geçtiğimiz aylarda yeni amiral gemisi modeli Note 10’u satışa sunmuştu. Galaxy Note 10 ’un beklenenin üzerinde bir fiyattan satışa sunulması, teknoloji tutkunlarının da tepkisini çekmişti.

Bunun üzerine harekete geçen Samsung, daha uygun bir etikete sahip Note 10 modeli için kolları sıvadı. Konu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da Samsung’un uygun etikete sahip Note 10 modellerini 2019 bitmeden satışa sunması bekleniyor.

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan yeni bir rapora göre, ucuz Galaxy Note 10 modelleri Avrupa’da iki renk seçeneği ile satışa sunulacak. Kırmızı ve siyah.

ucuz galaxy note 10

Renk yelpazesinin ilerleyen dönemde genişletebileceği vurgulanmış. Fakat ilk etapta yalnızca iki renk seçeneğinin bulunacağına dikkat çekilmiş. Sonuç olarak Samsung ucuz Note 10 modelini öyle ya da böyle satışa sunacak. Bakalım Güney Koreli şirket uygun fiyatlı modeli için nasıl bir etiket belirleyecek. Bekleyip göreceğiz.

Valve ofisine hırsız girdi Half Life 3 demosu çaldı!