Ücreti fazla bulan kadın müşteri taksiciye tekme attı

Yayın tarihi: 16 Nisan 2022 Cumartesi 11:17 am - Güncelleme: 16 Nisan 2022 Cumartesi 11:17 am

İstanbul’da taksiye binen kadın bir müşteri gideceği yere henüz varmadan ücretin fazla olduğunu iddia ederek şoför ile tartışmaya başladı. Bunun üzerine şoförün cep telefonu ile kayıt alması üzerine sinirlenen kadın yolcu direksiyon başındaki şoföre tekme atarak hakaret etti. Yaşanan anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

İstanbul’da taksi şoförlüğü yapan Enver Kaya, Nişantaşı’ndan aldığı kadın bir müşteriyi gideceği yere kadar götürmek için yola koyuldu. Bir süre sonra kadın yolcu şoföre hakaretler etmeye başlayarak 50 liradan fazla para vermeyeceğini söyledi.

Şoför Enver Kaya da kadın yolcuya, yolculuğun bitmediğini ama taksimetrenin zaten 50 lirayı geçtiğini söyledi. Müşteri ise beni götüreceksin diye bağırmaya başlayınca şoför, taksiyi durdurdu.

Taksiden inebileceğini söyleyen taksi şoförüne kadın müşteri “İniyorum sana da ödeme yapmıyorum”diyerek karşılık verdi. Bunun üzerine şoför, direksiyonu karakola doğru sürerek cep telefonu ile kayıt almaya başladı.

Karakola doğru giderken müşteri, şoföre hakaretler ederek camlara tekme attı. Kamerayı fark edince de şoförün kafasına tekme atarak saçını çekti. Şoförün elindeki telefonu aldı. Karakola giden şoför, şikayetçi oldu.

TAKSİCİ İLE MÜŞTERİ ARASINDAKİ TARTIŞMA KAMERADA

Taksi şoförü ile müşteri arasındaki tartışma cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde, müşterinin taksi şoförüne bağırarak hakaret etmesi görülüyor. Cep telefonu ile kaydedildiğini fark eden yolcu çığlık atarak şoföre ve camlara tekme atıyor.

Türk polisleriyle alay eden Pakistanlı gözaltına alındı