Uçakta ağlayan bebek susmayınca yolcular seferber oldu

Yayın tarihi: 7 Mart 2022 Pazartesi 10:29 am - Güncelleme: 7 Mart 2022 Pazartesi 10:29 am

Ankara-Bingöl seferini yapan yolcu uçağında durmadan ağlayan bebeği yolcular susturdu. İki yolcu, bebeği annesinin kucağından alıp, battaniyenin içerisine koyarak sallayıp uyuttu.

Ankara- Bingöl seferini yapan uçakta annesiyle birlikte seyahat eden bebek ağlayıp susmayınca yolcular da işe koyuldu. Yolculardan Mehmet Bürkek ve Mehmet Adıgüzel, bebeği annesinden alıp, bebeği battaniyeye yatırıp salladı. Bebek, bir süre sonra sakinleşip uyudu. Bebeğin, iki yolcu tarafından salladığı anlar, diğer yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

“BEBEĞİN ANNESİ VE YOLCULAR ÇOK MEMNUN KALDI”

Arkadaşıyla birlikte bebeği sallayan Mehmet Bürkek, “Ankara-Bingöl seferini yapan uçak havalandığı sırada 3 veya 5 aylık olan bir bebek anne kucağında çok ciddi bir şekilde ağlıyordu, annesi sakinleştiremiyordu. Uçakta bulunan yolculara karşı mahcubiyet duydu ve çok da üzülüyordu bebeğin ağlamasına. Biz de kendimizce hem anneyi sakinleştirdik hem buna çözüm olsun diye uçakta bulduğumuz battaniyenin içine bebeği koyup arkadaşımla sallamaya başladık. 10-15 dakika civarında salladık bebek uyudu ve annesine teslim ettik, annesi ve yolcular çok memnun kaldı” dedi.

‘Kahve’ isimli kuzunun altını bezleyip bebek gibi bakıyorlar

Kefenlenen 5 aylık bebek mezarlık yolunda ağlamaya başladı!