Uçak kazasında ölen Songül Bozkurt’un cenazesinde, gözyaşları sel oldu

Yayın tarihi: 8 Şubat 2020 Cumartesi 3:25 pm - Güncelleme: 8 Şubat 2020 Cumartesi 3:27 pm

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yaşanan uçak kazasında hayatını kaybeden 3 yolcudan biri olan Songül Bozkurt (29), son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı. Evlilik hazırlığı yaparken uçak kazasına kurban giden Bozkurt’un gelinlik örtülü tabutuna sarılarak gözyaşı döken anne Fatma (86) ile baba Bedri Bozkurt (90), fenalık geçirdi. Kardeşleri de genç kızın tabutuna sarılarak, gözyaşı döktü.

‘Pist yorgun’ demişti… Sabiha Gökçen’deki kaza sonrası Bakan Turhan’ın açıklaması akıllara geldi

İzmir- İstanbul seferini yapan Pegasus Havayolu’na ait yolcu uçağının, geçen çarşamba günü saat 18.19’da Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na indikten sonra yaptığı kazada hayatını kaybeden Songül Bozkurt için bugün Karşıyaka ilçesine bağlı Örnekköy semtindeki Hacı Ali Gültekin Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Anne Fatma Bozkurt ve baba Bedri Bozkurt ile genç kızın 3’ü erkek 9 kardeşi katıldı.

CHP Milletvekilleri Atilla Sertel ve Ednan Arslan’ın da katıldığı törende, kızlarının gelinlik örtülü tabutuna sarılarak, gözyaşı döken anne- baba fenalaştı. Bir süre sandalyede oturtulan acılı çift, daha sonra cami avlusundan çıkarıldı. Bozkurt’un 9 kardeşi de tabut başında dakikalarca ağladı.

Songül Bozkurt, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Doğançay Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Sabiha Gökçen’deki uçak kazasından yaralı kurtarılanlar o anları anlattı

ARKADAŞIYLA GÖRÜŞMEK İÇİN GİTMİŞTİ

Bu yaz evlenmeyi planladığı öğrenilen Bozkurt’un bir süre önce sigorta şirketindeki işinden ayrıldığı, İstanbul’a arkadaşıyla görüşmek için gittiği öğrenildi.