Üç çocuk annesi, komşusu tarafından sokak ortasında öldürüldü!

Yayın tarihi: 31 Ağustos 2020 Pazartesi 2:53 pm - Güncelleme: 31 Ağustos 2020 Pazartesi 3:39 pm

Kütahya’da, kafeteryada bulaşıkçı olarak çalışan Sibel Şirin (32), borç para aldığı komşusu Bülent K. (41) tarafından evinin önünde vurularak öldürüldü. Ardından kayıplara karışan Bülent K. için polis, arama çalışması başlattı.

İddiaya göre, bulaşıkçılık yapan Sibel Şirin, komşusu olan Bülent K.’dan borç para aldı. Şirin’in borcunu geri ödememesi üzerine ikili arasında husûmet yaşandı.

Bülent K., kadının evinin önünde beklemeye başladı ve iş çıkışı birlikte oturduğu S.K., ile eve gelen Sibel Şirin’e tabancayla 4 el ateş etti. Bülent K., olay yerinden kaçarken ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Şirin’in hayatını kaybettiğini belirledi.

YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Şirin’in cansız bedeni, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Soruşturma başlatan polis ekipleri, Bülent K.’yı yakalamak için çalışma başlattı. Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki iş yerlerine ait kamera görüntülerini incelemeye aldı.