Üç çocuğunu öldüren babanın ifadesi ortaya çıktı: Bıçağı görünce bir şeyler oldu

Yayın tarihi: 30 Mayıs 2024 Perşembe 12:25 pm - Güncelleme: 30 Mayıs 2024 Perşembe 12:25 pm

Bursa’da çocukları Zeynep ve Aslı’yı bıçaklayarak, Muhammet Ali’yi ise boğarak öldürüp polise teslim olan Murat Kılıç’ın ifadesi ortaya çıktı. Kılıç ifadesinde “Kahvaltı yapıyorduk. Masanın üzerinde duran bıçağı görünce içime bir şeyler oldu” dediği belirtildi.

Bursa’da yaşayan Metin Kılıç, kızları Zeynep ve Aslı Kılıç’ı bıçaklayarak, oğlu Muhammet Ali Kılıç’ı ise boğarak öldürdü. Eşi G.K.’nin bir yıl önce psikolojik sorunları olduğu belirtilen Murat Kılıç’ı terk edip, 3 çocuğuyla birlikte Erzurum’a ailesinin yanına gittiği ifade edildi.

Bursa’da vahşet: Baba üç çocuğunu katletti

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Murat Kılıç’ın polisteki ifadesinde, “Eşim beni terk ettikten sonra bir süre yalnız yaşadım. Bir ay önce Erzurum’a gidip çocuklarımı alarak Bursa’ya döndüm. Bazı günler kızlarım ve oğlumu Yavuz Selim Mahallesi’nde oturan anneme teslim ediyordum. Salı günü de çocuklarımı yine anneme bıraktım. Çarşamba günü aldım. Evimizde, simit, poğaça alarak kahvaltı yapıyorduk. Masanın üzerinde duran bıçağı görünce içime bir şeyler oldu. Sonra, kızlarımı rastgele bıçaklayarak öldürdüm. Oğlumu ise boğdum. Kendime zarar verecektim. Bunu başaramadım. Sonra, polise giderek teslim olmaya karar verdim” dediği öğrenildi.

Kaynak: TELE1