Üç böreği arka arkaya yemeye çalışan hemşire boğularak öldü

Yayın tarihi: 18 Şubat 2020 Salı 11:54 am - Güncelleme: 18 Şubat 2020 Salı 11:54 am

Rusya’nın başkenti Moskova’da bir barda yemek yeme yarışmasına katılan 23 yaşındaki genç hemşire Alexandra Yudina, üç kabak böreğini aynı anda ağzına sıkıştırınca boğularak yaşamını yitirdi.

Rusya’da yaşayan hemşire Alexandra Yudina, eğlenmek için bara gitti fakat genç kızın gecesi faciayla bitti. Alexandra’nın yemek yeme yarışmasına katılma gibi bir planı yoktu ancak barda yarışmanın yapıldığını görünce katılmaya karar verdi. Yarışma sırasında rakiplerini geçmek için tabakta bulunan 3 adet böreği ağzına sıkıştıran hemşire bir süre sonra nefes alamayıp yere yığıldı.

Bardaki insanların çağırdığı ambulans olay yerine geldi ama genç hemşire tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Alexandra’nın bir arkadaşı, Alexandra’ya altı ay önce kan kanseri teşhisi konulduğu bu yüzden Alexandra’nın kısa sürede öleceğini bildiğini bu nedenle eğlenebildiği kadar eğlenmek istediğini söylediğini belirtti. Hayatını kaybeden Alexandra’nın babası kızının kanser olup olmadığı ile ilgili bir açıklama yapmadı.