Twitter’da paralı dönem başlıyor! İşte Türkiye fiyatı

Yayın tarihi: 28 Mayıs 2021 Cuma 11:09 am - Güncelleme: 28 Mayıs 2021 Cuma 11:09 am

Twitter, ücretli abonelik sistemi Twitter Blue’yu onayladı. App Store’dan alınan ekran görüntüsüne göre, Twitter Blue’nun Türkiye fiyatı aylık 30.99 TL olacak.

Twitter Blue’yu sızdıran Jane Manchun Wong’un aktardıklarına göre, Twitter, App Store’daki Uygulama İçi Satın Alımlar kısmına Twitter Blue’yu ekledi.

App Store’daki listelemeye bakılırsa Twitter’ın ücretli abonelik sisteminin fiyatı ABD için aylık 2.99 dolar olarak belirlenmiş durumda. Kullanıcıların 2.99 dolar ödeme yapılarak Twitter Blue’ya katılabildiği bildiriliyor.

Wong’a göre Twitter Blue, renkli temalar, özel uygulama simgeleri, okuyucu modu (yakında eklenecek) ile birlikte geliyor. Tweet’i geri al özelliğinin ücretli abonelik sisteminde yer alıp yer almadığına dair henüz bir bilgi yok.

‘TÜRKİYE FİYATI 30.99 TL’

Ücretli Twitter aboneliğinin Türkiye fiyatı da App Store’da göründü. App Store’dan alınan ekran görüntüsüne göre, Twitter Blue’nun Türkiye fiyatı aylık 30.99 TL olacak.

Twitter henüz Twitter Blue hakkında resmi ve detaylı bir açıklama yapmadığı için fiyatlarda veya özelliklerde herhangi bir değişiklik yapılıp yapılmayacağı şimdilik bilinmiyor.