Twitter, uzun süredir devam eden bir şikayeti ele alacak

Yayın tarihi: 25 Eylül 2021 Cumartesi 7:30 am - Güncelleme: 24 Eylül 2021 Cuma 12:44 pm

Twitter’ı sık kullanıyorsanız, tweet’lerin bazen okuma sırasında gözden kaybolduğunu fark etmiş olabilirsiniz. Şirket bu konuya çözüm getirecek.

Genelde bu problem Twitter uygulamasında zaman çizelgeniz yenilendiğinde ortaya çıkıyor. Bir tweete yanıt veren çok fazla kişi olduğunda da problem yine kendini gösteriyor. Şirket, “Bunun sinir bozucu bir deneyim olduğunu biliyoruz, bu yüzden değiştirmek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. “Sorunu çözmek için önümüzdeki iki ay içinde çeşitli güncellemeler sunmayı planladığını” da sözlerine ekledi. Twitter, bu değişikliklerin nasıl görüneceğini ayrıntılı olarak açıklamadı, ancak tweet’leri okurken kaybolmasını önlerken zaman çizelgenizi taze tutacağına söz verdi.

Twitter

Twitter, son aylarda platformunda oldukça fazla güncelleme sunmaya başladı. Örneğin, şirket geçtiğimiz günlerde takipçileri kaldırmak için bir aracı bu ay içinde test etmeye başlayacağını söyledi. Twitter ayrıca yakın zamanda Topluluklar özelliğini kullanıcılara sunmaya başladı.

Sosyal medya platformları arasında rekabet arttıkça en popüler uygulamalar bile sürekli yenilik sunmaya çalışıyor. Popüler uygualama da mevcut kitlesini korumaya yönelik hamleler atmaya devam ediyor. Şirket sunduğu yeniliklerle kullanıcıların deneyimini maksimuma taşımayı planlıyor diyebiliriz. Özellik devrimsel nitelikte olmasa da binlerce kullanıcısı olan bir uygulama için yine de sinir bozucu bir hatayı düzeltecek. Hatanın çözülmesiyle kullanıcını deneyiminin gelişmesi hedefleniyor.

YouTube bilgisayardan video indirme özelliği aktifleşti: Günaydınlar olsun