Twitter tüm senaryolara hazırlıklı

Yayın tarihi: 16 Mayıs 2022 Pazartesi 2:00 pm - Güncelleme: 15 Mayıs 2022 Pazar 6:22 pm

Elon Musk, Twitter satın alımının geçici olarak askıya alındığını söyledikten saatler sonra, Twitter CEO’su anlaşmanın hala kapanmasını beklediğini, ancak “tüm senaryolara hazırlıklı olmalarını gerektiğini” söyledi.

Bir dizi tweet’te Parag Agrawal, Musk‘ın önceki yorumlarına doğrudan değinmedi, ancak dün iki üst düzey şirket yöneticisinin kovulmasıyla sonuçlanan liderlik değişikliğine ağırlık verdi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyanın gündeminde Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması vardı ancak Musk son anda bu planların suya düştüğünü duyurdu. Tesla CEO’su Elon Musk, şirketin mevcut liderliğine güvenmediğini söyledi ve raporlar Musk’ın CEO rolünü en azından geçici olarak devralmayı planladığını gösteriyor.

Elon Musk, Twitter

 

Agrawal, “İnsanları etkileyen değişiklikler her zaman zordur” dedi. Twitter bünyesindeki değişikliklerin sebebi ise şirketin daha iyiye gitmeyi hedeflememesi. CEO bu değişim sürecinde “Anlaşmanın kapanmasını beklerken, tüm senaryolara hazırlıklı olmamız ve her zaman şirket için doğru olanı yapmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Özellikle, Agrawal’ın yorumları, Musk’ın satın alımının gerçekten gerçekleşmeyebileceği olasılığını kabul ediyor gibi görünüyor. Twitter’ı botlardan kurtarmanın en önemli hedeflerinden biri olduğunu söyleyen Tesla CEO’su, günün erken saatlerinde anlaşmanın “geçici olarak askıya alındığını ve spam/sahte hesapların gerçekten de kullanıcıların %5’inden daha azını temsil ettiği hesaplamasını destekleyen ayrıntıların beklendiğini belirtti. Şirketin bu dönüşüm sürecinde neler yaşanacak bekleyip göreceğiz ancak Musk’ın şirketi satın alma planları şimdilik yatmış gibi görünüyor.

Foxconn telefon sektörünün gidişatı konusunda endişeli