Twitter Spaces yeni özelliği yakında geliyor

Yayın tarihi: 10 Ocak 2022 Pazartesi 1:00 pm - Güncelleme: 9 Ocak 2022 Pazar 10:34 am

Twitter Spaces yeni özelliği gündemi çok fena şekilde sarsmayı başardı. Bu yeni özelliğin rekabeti arttıracağı tahmin ediliyor. Hadi gelin merak edilen tüm ayrıntılara birlikte bakalım.

Bugünlerde çokça konuşulan Twitter Spaces yeni özelliği önemli bir avantaj kazandıracak. Clubhouse ile son derece benzer bir özelliğe sahip olması beklenen Twitter böylece daha fazla kullanıcı tarafından tercih edilecek. En azından Twitter böyle bir planlama yaptı.

Yeni gelecek olan özellik ile birlikte yayın sahiplerinin eski yayınları tweet olarak paylaşabilmesi sağlanıyor. Böylece kullanıcılar bu yayınları istedikleri zaman tekrar tekrar dinleme imkanına sahip olacak. Bu özellik Spotify ile ciddi bir rekabet oluşturacak gibi görünüyor.

Twitter Spaces

Bazı uygulamalar belirli özellikler ile ön plana çıkıyor. Mesela Spotify daha çok Podcast özelliği ile birlikte ön plana çıkmayı başarıyor. Twitter ise yeni özelliği sayesinde onun bu avantajını elinden alacak gibi görünüyor. Resmi internet sitesinde yayınlanan haberde Spaces Recordings özelliği vurgulandı.

 

Bazen yayınlar kullanıcılar tarafından tekrar dinlenmek istenebiliyor. Ayrıca kimileri yayınları kaçırabiliyor. Bu tür durumlarda Twitter tarafından herhangi bir çözüm önerisi sunulamıyor. Bu durum kullanıcıların canını sıkıyor. Twitter tarafından yapılan açıklamalara göre artık bu konuda problem yaşanmayacak.

TOGG logosu Twitter üzerinden paylaşıldı: İşte yerli otomobilin logosu

Twitter Spaces yeni özelliği ile birlikte aynı zamanda yayıncılar kaç kişinin geri dönüp yayınları dinlediğini görebilecek. Ünlü sosyal medya platformu daha proaktif bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Ayrıca gelen geri bildirimler ışığında bazı yenilikler yapılmaya devam edilecek. Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.