Twitter Spaces özelliğini neredeyse herkese açıyor

Yayın tarihi: 23 Ekim 2021 Cumartesi 9:30 am - Güncelleme: 22 Ekim 2021 Cuma 8:46 pm

Bugünden itibaren, Android ve iOS kullanan herkes, kendilerini kaç kişi takip ederse etsin, Twitter Spaces hizmetini kullanabilecek. Geçtiğimiz Mayıs ayı itibarıyla özellik, 600’den fazla takipçisi olan tüm Twitter kullanıcılarına açıktı.

O sırada şirket, “iyi bir deneyim” sağlamak için bu sınırı koyduğunu söylemişti. Artık bu özellik tüm Android ve iO S kullanıcıları tarafından kullanılabildiğine göre, oluştur düğmesine ve ardından Boşluklar simgesine dokunarak kendi ses odanızı başlatabilirsiniz.

Twitter Spaces

 

Twitter Spaces özelliğini herkesin kullanımına sunmak için neredeyse bir yıl bekledi. Bunun nedeni şirketin son birkaç ayda özelliğe önemli ölçüde geliştiren özellikler eklemesi. Twitter kısa süre önce, ses odanızın daha kolay bulunmasını sağlamak için önceden tanımlanmış etiketler eklemenize olanak tanıyan bir konu aracı da ekledi. Spaces özelliği uygulama açısından beklenen ilgiyi görmemişe benziyor ancak şirket bu durumu değiştirmeye kararlı. Twitter farklı özellikler de sunarak Spaces özelliğini öne çıkarmaya çalışıyor. Tüm sosyal medya uygulamaları arasında en çok içerik oluşturucuyu çekmeye yönelik rekabet söz konusu. Twitter da bu rekabette eksik kalmayan bir uygulama diyebiliriz. Ancak her uygulamanın kendine has özelliğiyle ön plana çıkması daha olağan olduğundan Spaces için çok fazla beklenti yok.

Apple AirPods Pro artık bir MagSafe şarj çantasına sahip