Twitter profilinizin yanında isminizin yanına bir zamir ekleyebileceksiniz

Yayın tarihi: 21 Mart 2022 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 20 Mart 2022 Pazar 12:12 pm

Twitter geçen yıl doğrulama talepleri için formunu yeniden açtığında, web sitesinde yapılacak değişiklikleri de anlattı. İşte tüm detaylar.

Bu değişiklikler, diğer bilgilerinizle birlikte profil bölümünde zamirler için bir boşluk içerecek. Yani artık Twitter profilinizin yanında isminizin yanına bir zamir ekleyebileceksiniz. Projeyi ilk duyduğumuzdan bu yana neredeyse bir yıl geçmişti. Ancak şimdi mühendis Alessandro Paluzzi, şirketin bu özelliği gerçekten geliştirdiğine ve test etmeye başlamış olabileceğine dair kanıt yayınladı. Paluzzi, profilinizi düzenlediğinizde, kullanmak istediğiniz zamiri eklemenize izin veren, henüz kullanıma sunulmamış bir bölüm keşfetti.

zamir

 

Twitter’ın kullanıcılarına bunu yapma yeteneği vermenin tam zamanıydı. Ne de olsa sosyal ağ partiye geç kaldı: Facebook kullanıcıları, seçenekleri üç ile sınırlı olmasına rağmen, zamirlerini yıllardır seçebiliyorlar. Instagram, geçen yıl insanların profillerinde adlarının yanında dört zamir göstermesine izin vermeye başladı. LinkedIn ayrıca 2021’de profillerde zamirler için özel bir alan başlattı. Pandemi nedeniyle evden çalışma düzenlemelerinin başlamasından sonra, Zoom ve Slack de bunu izledi. Video konferans uygulamaları, kullanıcılara toplantılarda adlarının yanında zamirlerini gösterme seçeneği sunarken, iş mesajlaşma platformu, zamirler için alanı geçen yıl varsayılan bir özellik haline getirdi. Daha önce şirketler, bu seçeneği çalışanları için özelleştirilmiş bir alan olarak eklemek zorundaydı. Bununla birlikte, Twitter henüz zamir alanı için bir lansman tarihi açıklamadı.

MINI Versiyonları Resolute, Untold, Untamed Mayıs’ta Türkiye’de