Twitter macOS uygulamasını güncelledi

Yayın tarihi: 4 Kasım 2019 Pazartesi 1:53 pm - Güncelleme: 4 Kasım 2019 Pazartesi 1:53 pm

Twitter macOS uygulamasını şifre girilememe sorunu için apar topar güncelledi. Twitter’a giriş yapamayanlar bu güncelleme ile giriş yapabilir.

Twitter geçtiğimiz aylarda macOS platformundaki uygulamasını sürpriz bir şekilde kaldırmıştı. macOS Catalina ile native uygulamaların geliştirilmesini fırsata çeviren Twitter, geçtiğimiz gün Mac App Store‘a geri dönüş yapmıştı. Web sürümü ile birebir aynı özellikler sunan bu uygulama bazı trajikomik sorunlar ile gelmişti.

Call of Duty Modern Warfare grafik karşılaştırması

Twitter uygulamasına giriş yapmak isteyen kullanıcılar şifre girememe hatası almıştı. Bu hata şifresinde; b, l, r, t harfleri olanları ilgilendiriyordu. Bu harfler ile şifre girilmeye çalışıldığında macOS‘in kısayolları otomatik olarak açılıyor ve uygulamaya giriş sağlanamıyordu.

Geçeci çözüm olarak kullanıcılar şifrelerini bir yere kopyalayıp uygulamaya yapıştırıyordu. Twitter cephesi tarafından da kabul edilen bu sorun için bugün güncelleme yayınlandı. Güncelleme ile artık şifresinde b, l, r, t harfleri olanlar uygulama direkt olarak giriş yapabiliyor.

Twitter macOS

Güncellemeyi Mac App Store>Güncellemeler bölümünden yükleyebilirsiniz. Güncelleme ile son olarak mesajlar kutusundaki sorunların da çözüldüğünü belirtelim.