Twitter karakter sınırını 140’tan 280’e çıkardı

Yayın tarihi: 5 Şubat 2022 Cumartesi 1:00 pm - Güncelleme: 4 Şubat 2022 Cuma 8:10 pm

Twitter karakter sınırını yeterli bulmayan kullanıcılar için, bir dizi birbirine bağlı tweet özelliği sunan “tweetstorm” terimi türetmişti. Şimdi ise web sitesinde düşüncelerini uzun bir makalede paylaşmak isteyenlerin ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir özellik geliyor.

Uygulamalarda deneysel özellikler bulmasıyla tanınan Manchun Wong, bir “Twitter Makaleleri” sekmesinin varlığını keşfetti. Özellik uzun süredir yalnızca insanların kısa mesaj göndermesine izin veren sosyal ağ için uzun biçimli bir biçimi ifade ediyor, ancak tam doğası şimdilik bir gizem.

Twitter karakter sınırını

Ayrıca herkese açık olup olmayacağı, geniş bir alana yayılıp yayılmayacağı veya TwitterBlue abonelerine özel olup olmayacağı da belli değil. Bir Twitter sözcüsü, şirketin “her zaman insanların fikirlerini ifade etmesine ve etkileşime girmesine yardımcı olmak için yeni yollar aradığını” ve yakında daha fazlasını paylaşacağını söyledi.

Şirket son yıllarda güncelleme üstüne güncelleme sunuyor. Özellikle algoritmasıyla ilgili gelen eleştirilerin üstüne güncellemeler sunan şirket bünyesinde bir çok değişikliğe gitti. Bu değişiklikler ile birlikte daha gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sunulması hedefleniyor. 2021 yılını algoritma problemlerini düzeltmekle harcayan şirket yeni yılda da farklı güncellemeler sunmaya devam edecek desek yanlış olmaz.

Covid-19 tedavi ilacı Türkiye’de kullanıma sunuluyor