Twitter engellenen ve sessize alınan hesapları gizleyecek

Yayın tarihi: 14 Ocak 2022 Cuma 7:00 am - Güncelleme: 13 Ocak 2022 Perşembe 10:23 am

Twitter, sessize aldığınız veya engellediğiniz hesaplardan ve sessize aldığınız anahtar kelimelerden hiçbir şey görmediğinizden emin olmak için daha fazla özellik sunacak.

Twitter sessize alınan anahtar kelimeleri ve hesapları platformun daha fazla alanında gizlemek için güncellemeler üzerinde çalışıyor. Web’de ve iOS ve Android uygulamalarında, artık Keşfet sekmesinde veya Neler Oluyor kenar çubuğunda sessize alınan ve engellenen hesaplardan gelen etkinlikleri görmeyeceksiniz. Platformdan gelen e-postalarda veya olaylara dayalı bildirimlerde de karşınıza çıkmayacak. Bu, kullanıcılara platformda gördükleri üzerinde daha fazla kontrol sağlaması gereken yararlı bir değişiklik diyebiliriz.

Twitter

 

Böylece kullanıcılar duymak istemedikleri hesapların zaman çizelgesinde karşılarına çıkmayacaklarına dair bir güvence sahibi olacaklar. Ayrıca, bir şovun veya oyunun adını sessize alınırsa, insanların kenar çubuğundaki spoilerden kaçınmasına yardımcı olacaklar. Bu güncellemeyle ilgili Twitter, sessize alınmış ve engellenmiş hesaplardan ve anahtar kelimelerden tweet’leri silmenin daha fazla yolunu arıyor gibi görünüyor.

Twitter, son aylarda tacizi önlemek için diğer özellikleri test etti veya kullanıma sundu. “Zararlı dil kullanabilecek veya tekrarlayan, davetsiz yanıtlar gönderebilecek” hesapları otomatik olarak ve geçici olarak engelleyen bir Güvenlik Modu eklendi. Ekim ayında, istenmeyen bir takipçiyi engellemek zorunda kalmadan kaldırmanın bir yolunu da sunmuştu. Şirket bu yıl güncellemelerine daha fazla güvenlik ve gizlilik özelliği eklemeyi planlıyor gibi görünüyor.

Redmi K50 Pro bu özellikleri ile piyasaya sallar!