Twitter emoji tepkilerini test ediyor

Yayın tarihi: 27 Mart 2021 Cumartesi 8:00 am - Güncelleme: 26 Mart 2021 Cuma 12:34 pm

Jane Manchun Wong geçen yıl “ Twitter Facebook benzeri tepkileri test ediyor ” şeklinde duyurmuştu. Sosyal ağ bunun önceki bir deneyden kalan kod olduğunu belirtmiş, güncel olarak böyle bir özellik üzerinde çalışmadığını söylemişti. Görünüşe göre şirket fikrini değiştirmiş.

Sosyal platformda bazı kullanıcılar kendilerinden birkaç farklı emoji reaksiyon seti arasında seçim yapmalarını isteyen anketlerle karşılaşıyor. Anket hakkında soru sorulduğunda, bir Twitter sözcüsü TechCrunch’a şunları söyledi: “Twitter’da yapılan sohbetlerde insanların kendilerini ifade etmeleri için ek yollar araştırıyoruz.” Özellik, Facebook’un emojiyle tepki verme özelliğine haylı benziyor. Örneğin, “Harika” için tepki şaşkın bir yüz veya “ateş” emojisi olabilir. Bu arada, sosyal ağ “Katılıyorum” ve “Katılmıyorum” tepkileri için üç olasılığa bakıyor gibi görünüyor: başparmak yukarı ve aşağı kombinasyonu, Evet ve Hayır kombinasyonu ve Reddit’in olumlu oy ve olumsuz oy düğmelerine benzeyen başka bir kombinasyon.

Twitter

Twitter Facebook benzeri Kızgın ve / veya Beğenmeme / Olumsuz Oy tepkilerini nasıl kullanacaklarını soran soruları da kullanıcılara yöneltiyor. Twitter DM’ler için beğenme ve beğenmeme seçeneklerine sahip. Ancak kullanıcılar genel olarak “Beğenilmemek” veya “Olumsuz Oy Kullanılmaktan” memnun olmayabilir. Yeni gelecek olan emojilerin tek olumsuz etkisi bu beğenmemeye yönelik ifadeler olacaktır diyebiliriz. Twitter’ın kullanmaya karar verdiği son emojiler tamamen farklı bir set şeklinde de karşımıza çıkabilir.

Black Widow aynı gün hem Disney+ platformunda hem de sinemalarda olacak!