Twitter ’dan video indirme nasıl yapılır

Yayın tarihi: 3 Temmuz 2020 Cuma 8:00 am - Güncelleme: 2 Temmuz 2020 Perşembe 8:46 pm

Twitter , popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi ve çoğumuz kullanıyoruz. Peki ihtiyaç duyduğunuzda video indirebiliyor musunuz? Bu yazımızda size Twitter’dan video indirme ile alakalı birkaç yöntemden bahsedeceğiz. İster PC’de, isterseniz de akıllı telefonda olun, hepsi için yöntemler var.

PC kullanıcıları için Twitter ’dan video indirmek adına pek çok yöntem bulunuyor. Google’da yapacağınız ufak bir aramayla bile pek çok online çözüm bulabilirsiniz. Örneğin, https://www.downloadtwittervideo.com/tr/ adresine giderek Twitter’daki video linkini buraya kopyalayabilir ve daha sonra videoyu PC’nize indirebilirsiniz.

Twitter

iOS için Twitter’dan video nasıl indirilir?

iOS platformundayken Twitter’dan videoları telefonunuza indirmek için yapmanız gerekenler çok basit. Örneğin, uygulama mağazasından “Shortcuts” uygulamasını indirmelisiniz. Daha sonra, telefonunuzun ayarlar bölümüne giderek, bu uygulamanın çalışabilmesi için izin vermeniz gerekiyor. Hani “Kaynağı belli olmayan, güvenilmeyen kaynaklar” diye karşınıza bir uyarı çıkar ya, işte o. Tabii onay verip vermemek size kalmış. Onay verdikten sonra, bu uygulama sayesinde Twitter’dan videoları indirebileceksiniz.

Android için Twitter’dan video nasıl indirilir?

Android tarafında da Google Play Store’a giderek pek çok video indirme uygulamasıyla karşılaşabilirsiniz. Örneğin, Download Twitter Videos. Bu uygulamayı kurduktan sonra karşınıza Türkçe eğitim sekansları da çıkıyor ve nasıl indirebileceğiniz konusunda bilgi sahibi oluyorsunuz. Üstelik yalnızca Twitter değil, Instagram videolarını da indirmenize imkân sunuyor bu uygulama.

Kısaca belirtmek gerekirse, Twitter ya da Instagram’da bir video indirmek isterseniz, “paylaş” seçeneğine dokunmalısınız. Böylece seçenekler arasında “indir” ibaresini de göreceksiniz ve böylece telefonunuza indirebilirsiniz. Uygulamanın bazen hata verdiğini de ekleyelim.

Türkiye’de çalışan en iyi VPN uygulamaları – 2020