Avrupa öncesi son maç! Twente Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 31 Ağustos 2023 Perşembe 9:48 am - Güncelleme: 31 Ağustos 2023 Perşembe 10:00 am

UEFA Konferans Ligi play-off mücadelesinde, temsilcimiz Fenerbahçe 5-1 yendiği Hollanda ekibi Twente ile deplasmanda karşılaşacak. Peki Twente Fenerbahçe maçı saat kaçta? Twente Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Play-Off’unda en zorlu kuralardan birini çekip Hollanda ekibi Twente ile eşleşmişti. Ancak Kadıköy’de oynanan ilk maçta resital sunan İsmail Kartal ve öğrencileri, 5-1’lik müthiş zaferle gruplara kalmayı neredeyse garantiledi. Fenerbahçe için bugünkü rövanş müsabakası artık formaliteden ibaret. Ancak ülke puanı açısından bakıldığında bu karşılaşmanın hâlâ büyük bir önemi var. Avrupa Kupaları’nda mücadele eden takımlarımızın aldığı başarılı sonuçlar sayesinde ülkeler sıralamasında hızla yükseldik.

Bu tırmanışı devam ettirmek adına Sarı-Lacivertliler’in Twente’yi de yenmesi son derece önemli. Hollanda ekibi turdan ümidini kesti. Kırmızı-Beyazlılar’ın sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkma ihtimali yüksek görünüyor. Takımın en önemli ismi olan ve ayrılması beklenen Joshua Brenet’nin forma giymesi beklenmiyor. UEFA’nın verdiği ceza nedeniyle Fenerbahçe taraftarları yer alamayacak.

Twente – Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Twente – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu akşam Twente Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak Twente-Fenerbahçe maçı S Sport Plus’tan yayınlanacak. Maçı İtalya Futbol Federasyonu’ndan Fabio Maresca yönetecek

Twente – Fenerbahçe muhtemel 11’ler:

Twente: Unnerstall, Sampsted, Hilgers, Bruns, M. Rots, Kjolo, Steijn, D. Rots, Taha, Naci, Ugalde

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Samuel, Serdar Aziz, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Fred, Cengiz, İrfan Can Kahveci, Kent (Tadic), Dzeko (Umut)

BU MAÇI CİDDİYE ALIYORUZ

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal ve savunma oyuncusu Oosterwolde basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kartal, “30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Bu maça gelince, ilk maçta 5-1 kazandık, avantajlı bir skor elde ettik. Twente’nin ilk 15-20 dakika bizi ne kadar zorladığını gördük. Bunun bilinceyiz. 7 maçtır kazanıyoruz. Kazanma alışkanlığı olan bir takımız. Bu maçı da çok ciddiye alıyoruz. İyi bir takım, koşan bir takım. Bunları da yaptığımız analizlerde tespit ettik. Kendimize yakışan bir futbolla kazanıp ülkemize geri dönmek istiyoruz. Twente takımı iyi Futbol oynamaya çalışan bir takım. İlk maçta farklı kaybetmiş olmalarına rağmen burada galibiyetle telafi etmeye çalışacaklardır. Bunun bilincindeyiz. Bu şekilde yarınki (bugünkü) maça en iyi şekilde hazırlandık. Livakovic, çalışmayı çok seven bir oyuncu. Antrenmandaki performansıyla, takıma uyum sağlamış gibi görünüyor” dedi.

Şampiyonlar Ligi’nde kura günü! İşte saat ve yayınlanacağı kanal