TweetDeck yeni tasarımı ile karşımıza çıkacak

Yayın tarihi: 23 Temmuz 2021 Cuma 7:30 am - Güncelleme: 22 Temmuz 2021 Perşembe 12:34 pm

Twitter, yenilenen TweetDeck’i ABD, Kanada ve Avustralya’daki birkaç kullanıcıyla test etmeye başladı.

Twitter ürün sorumlusu Kayvon Beykpour, güncellenmiş TweetDeck’in  tam bir tweet oluşturucu, yeni gelişmiş arama özellikleri, yeni sütun türleri ve sütunları temiz çalışma alanlarında gruplandırmanın yeni bir yolu olduğunu söyledi.

TweetDeck

Soldaki bir menü, yemek, eğlence ve haber gibi şkategorileri listeleyecek. Özellik test sürümü problemsiz olursa daha geniş bir kitleye sunulacak.

TweetDeck’te yapılacak herhangi bir büyük değişiklik, Twitter’ı profesyonel olarak kullananlar arasında kesinlikle farklı karşılanacaktır. Hatta çoğu Tweetdeck kullanıcıları bu uygulamayı iş amaçlı kullandıkları içim bu değişiklikleri kesinlikle hoş karşılamacaklar.

Şirket bir tweet’te, “Bu testler aracılığıyla, TweetDeck kullanarak insanlara nasıl daha fazla kişiselleştirme ve kontrol verebileceğimizi araştırıyoruz” dedi. TweetDeck’in şirketin abonelik hizmeti olan Twitter Blue’nun bir parçası olabileceğine dair söylentiler bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. Görünüşe göre bu söylentilerde haklılık payı var. Ancak henüz net bir şey demek için çok erken.

Razer Opus X: Her ihtiyacınız için ANC’li kablosuz kulaklık