Tuzlaspor – Galatasaray maçı bitti, yumruklar konuştu: ‘Muslera bize küfretti’

Yayın tarihi: 17 Aralık 2019 Salı 11:30 pm - Güncelleme: 17 Aralık 2019 Salı 11:30 pm

Tuzlaspor-Galatasaray maçının ardından soyunma odası tünelinin girişinde oyuncular arasında arbede çıktı, iki takım futbolcuları yumruk yumruğa kavga etti. Olayların Galatasaray kaptanı Fernando Muslera’nın ilk maçın ardından büyük tepki çeken Tuzlasporlu Gökhan Çıra’nın yanına gitmesiyle başladığı öğrenildi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Galatasaray, 2-0’ın rövanşında deplasmanda Tuzlaspor’u 4-0 yenerek bir üst tura yükseldi. Mücadelenin sona ermesiyle iki takım futbolcuları arasında büyük bir kavga çıktı. Oyuncular soyunma odaları tüneli girişinde yumruk yumruğa birbirine girdi.

Fernando Muslera ve Gökhan Çıra…

Tuzlaspor’un 23 yaşındaki futbolcusu, aynı zamanda magazin dünyasının popüler isimlerinden Selin Ciğerci’nin eşi olan Gökhan Çıra’nın, ilk maçın ardından yaptığı, “Büyüklük isimle olmuyormuş” paylaşımından sonra, Galatasaray cephesinden büyük tepki gelmişti. Maçın son düdüğünün çalmasının ardından Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera’nın, Gökhan’ın yanına gitmesiyle olayların başladığı öğrenildi.

Muhammed Akarslan: “Muslera bize küfür etti”

Tuzlaspor’un futbolcusu Muhammed Akarslan, Galatasaray maçı sonrasında çıkan olaylar hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Muhammed Akarslan’ın açıklamaları;

“Galatasaray, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birisi. Muslera maçtan sonra arkadaşımızın kafasına vuruyor ve ağzına alınmayacak şeyler söylüyor. Ben yakıştıramadım Muslera’ya.

‘Teknik heyetten biri kafa attı’

Muslera kulübeye hareket yapmaya başladı. Maç bitince koridora gelerek arkadaşımıza saldırmaya başladı. O arada arbede çıktı. Birisi kafa attı. İsmini bilmiyorum. Teknik heyetten birisi sanırım. Arkadaşımızın kafası yarıldı.”

Fernando Muslera: Kimseye Vurmadım

“İlk Maçta rakibimizin 2-0 avantajı vardı, rakibimize maksimum seviyede saygı gösterip. En iyi şekilde sorumluluğumuzu aldık ve kupada yolumuza devam ediyoruz. Ben futbola başladığım ilk günden beri saygı göstermeyi öğrendim. Her takıma, oyuncuya. Rakip takımdaki bir oyuncu maçtan sonra çok saygısızca bir şeyler yaptı. Maçtan sonra futbolcunun yanına gittim saygı göstermen gerek dedim sadece bunu söyledim. Saygılı olman lazım çünkü bu kulüpte büyüdün, altyapısında yetiştin dedim. Rakip teknik direktörle herhangi bir durumum olmadı. Ama birisi diyorsa Muslera bana vurdu, bunu kanıtlamalarını isterim. Çünkü böyle bir durum olmadı. Sosyal Medya’da abartılıyor olabilir ben kimseye vurmadım. Böyle bir şey söz konusu olamaz”