Turna.com otobüs bileti satışlarına başladı

Yayın tarihi: 15 Ekim 2020 Perşembe 5:41 pm - Güncelleme: 18 Ekim 2020 Pazar 4:21 pm

Uçak bileti konusundaki yeniliklerle, sektörün önde gelen firmalarından biri olan turna.com, geçtiğimiz aylarda otobüs bileti hizmetini devreye alarak otobüs bileti satışlarına başladı.

Türkiye’nin önde gelen otobüs şirketleri ve Anadolu’daki birçok otobüs firmasını portföyüne ekleyerek 200’den fazla otobüs firmasının seferlerini ve otobüs biletlerinin karşılaştırılabildiği Otobüs Bileti kategorisine, turna.com web sitesinden ve mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz.

Turna.com’da otobüs bileti satın alma süreci, uçak bileti satın alma adımları gibi; kolay kullanım ön planda tutularak şık bir şekilde tasarlanmış. Sadece birkaç adımda kolayca otobüs bileti satın alınabiliyor. Gideceğiniz yönü ve seyahat edeceğiniz tarihi seçtiğinizde otobüs firmalarının sefer saatleri, otobüs bileti fiyatları ve koltuk seçenekleri kolayca listeleniyor. Dilediğiniz otobüs seferi için koltuk seçtikten sonra otobüs bileti satın alma adımına geçiyorsunuz. Turna.com’a üye iseniz, kayıtlı bilgilerinizi bu aşamada seçmek zaman kazandırıyor. Turna.com’un ayrıca kredi kartı bilgilerini uluslararası güvenlik standartlarına uygun şekilde saklamayı sağlayan güzel bir özelliği bulunuyor. Kart bilgilerini daha önceden saklamayı tercih ettiyseniz ödeme adımını kolayca tamamlayarak otobüs bileti satın alabilirsiniz.

Turna.com, Kart puanı aktarma özelliğiyle geçerliliğini kısa süre içerisinde kaybedecek kredi veya banka kartı puanlarını da Turna hesabına aktarılmasını sağlıyor. Karttan aktarılan puanlar, geçerliliğini 2 sene boyunca koruyor. Karttan aktarılan ve mobil uygulama üzerinden uçak bileti satın alındığında kazanılan puanlarla otobüs bileti de satın alınabiliyor.

Koronavirüs’ün seyahat alışkanlıklarını da etkilediği bu süreçte, turna.com’un daha önce geliştirmiş olduğu Koşulsuz Bilet İptali hizmeti özelliği ön plana çıkıyor. Koşulsuz Bilet İptali hizmeti ile satın alınan uçak biletleri, uçuştan 2 saat öncesine kadar mazeretsiz iptal edilebiliyor. Bu sayede bilet ücretinin %90’ı kolayca iade alınabiliyor. Uçak bileti İptal/iade ve değişiklik talepleri turna.com web sitesi ve mobil uygulamalarından online olarak kolayca oluşturulabiliyor. Talep oluşturulduktan sonra sistem üzerinden yönlendirilen iade veya değişiklik teklifi kabul edildiğinde; iade ve değişiklik işlemi çağrı merkezi ile görüşmeye gerek kalmadan kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Pandemi döneminde turna.com’un müşteri hizmetleri alanında getirdiği bir diğer yenilik ise canlı destek hizmeti. Müşteriler, uçak ve otobüs biletlerinin iptal ve değişiklik işlemlerini turna.com web sitesi ve mobil uygulama üzerinden gerçekleştirirken otobüs biletleri işlemleriyle ilgili destek alma ihtiyacı duyduklarında canlı destek bölümünden konuşma başlatarak destek ekibiyle anında iletişime geçebiliyor. Bu yeniliğin, online işlemleri artırarak müşterilere vakit kazandırdığını söyleyebiliriz.

Turna.com’un müşteri deneyimini kolaylaştıran yeniliklerinden bir kısmını yukarıda bahsettik. Sektöründe adından sıkça söz ettiren turna.com’un dünya çapındaki makalelere de konu olan Smart Flight özelliğini aramızda mutlaka kullananlar olmuştur. Bilmeyenler için; Akıllı uçuş adı verilen bu özellik; birbiriyle bağlantısı olmayan hava yollarının uçuşlarını birbirine bağlıyor ve aktarmalı uçuşlarda %70’e varan fiyat avantajı ve %90’a varan oranlarda zaman kazandırıyor. Aktarmalı uçuşların, uzun uçak yolculuklarında ekonomik olarak sıkça tercih edildiğini de göz önünde bulundurursak; uçuş kaçırma endişesi olmadan, ekonomik ve bekleme süresi daha az aktarmalı uçuşları bulmak için Akıllı Uçuş özelliğini kullanmak oldukça avantaj sağlıyor.

Turna.com, otobüs bileti satın almak için sunduğu özellikleri https://www.turna.com/otobus-bileti sayfasını ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.