Türkiye’ye çağrımız: Saldırılara ve cezalara inat TELE1 izleyin ve destek verin!

Yayın tarihi: 25 Mart 2020 Çarşamba 7:05 pm - Güncelleme: 26 Mart 2020 Perşembe 7:36 pm

Can Ataklı’nın ‘Gün Başlıyor’ programı üzerinden 23 Mart’ta TELE1’e karşı sosyal medyada, çoğunluğu ‘Ak Troll’lerden oluşan gruplar bir linç ve karalama kampanyası başlattı. Buna gerici ve yandaş medyanın da destek vermesiyle tam anlamıyla bu kampanya TELE1’e karşı bir saldırıya dönüştü. TELE1’i susturmak için başlatılan bu saldırı AKP iktidarının RTÜK sopasıyla,  Tele 1’e üç ayrı programdan dolayı en üst limitten para, idari yaptırım ve 5 kez program durdurma cezası ile sonuçlandı.

‘DİN DÜŞMANLIĞI VE TÜRBANA SALDIRI’ BAŞLIKLI İFTİRA

Gazeteciler Cemiyetinden RTÜK’ün cezalarına tepki

Toplumcu, laik, yurtsever, aydınlanmacı ve cumhuriyetçi yayın çizgisiyle kısa sürede en çok izlenen haber kanallarından biri haline gelen TELE1 Televizyonu, son günlerde yandaş medyanın ve gericiliğin hedefi haline geldi. Gerçeğin sesi ve adresi olma ilkesiyle yayın hayatına başlayan TELE1’in haberleri, muhalif yorum ve programları, belli ki iktidar çevrelerini rahatsız etti.

Bundan dolayı, TELE1’in “Din düşmanlığı” yaptığı ve “Türbana saldırdığı” şeklinde bir iftira ve yalan kampanyası başlatıldı. Öyle ki, saldırılar TELE1’in “Kapatılmasını isteyecek” kadar gözü dönmüş bir aşamaya ulaştı. Gericiler, iktidar yandaşları, cihatçı teröristler her gün açtıkları telefonlarla küfür ve tehdit yağdırmaya başladı.

Öncelikle belirtelim; nitelikli ve profesyonel yayınlarıyla Türkiye’nin yükselen haber kanalı olan TELE1, hiçbir tehdide boyun eğmeyecek, susmayacak ve ilkeli yayıncılığından taviz vermeyecektir. Türkiye’nin az sayıdaki bağımsız medya kuruluşlarından biri olan TELE1’in, kimseye ödeyeceği bir diyet de yoktur. Bütün gücünü izleyicilerinin desteğinden alan TELE1, susturulmak istenenlerin, halkın, emekçilerin, cumhuriyetin ve aydınlanmanın sesi olmayı sürdürecektir.

Bu nedenle; bütün dostlarımızı TELE1 TV’yi izlemeye, izlettirmeye, adını yaymaya çağırıyoruz. Halkın haber alma ve gerçeği öğrenme hakkını savunmak için TELE 1’e destek olalım, frekanslarını dostlarınızla paylaşalım ve bir dayanışma ağı kuralım. Gelin bu ablukayı birlikte dağıtalım.

TELE1’E DESTEK VERİN, TÜRKİYE’NİN YOLUNU AYDINLATALIM…

TELE1  VARSA UMUT DA VAR!