Türkiye’nin gündeminden düşmüyor! Suphiye Orancı Metin Akpınar’ın filminde oynamış

Yayın tarihi: 22 Nisan 2024 Pazartesi 12:09 pm - Güncelleme: 25 Nisan 2024 Perşembe 9:41 pm

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden olan kızları gündemde yer almaya devam ediyor. Bu kez de kızların annesi Suphiye Orancı’nın Akpınar’ın 1983 yılında çekilen Dönme Dolap filminde figuran olarak rol aldığı ortaya çıktı.

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen kızlarının annesi Suphiye Orancı’nın 1983 yılında çekilen Metin Akpınar ve Zeki Alasya’nın oynadığı Dönme Dolap filminde figüranlık yaptığı ortaya çıktı.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre; Orancı sonrasında birçok filmde figüranlık yapmıştı.

İSMAİL HAKKI ŞEN HAKKINDA DA İDDİALARDA BULUNDU

Duygu Nebioğlu, annesinin figüranlık yaptığı Dönme Dolap filminde rol alan usta oyuncu İsmail Hakkı Şen hakkında da iddialarda bulundu. Nebioğlu, 2005 yılında hayatını kaydeden usta oyuncu İsmail Hakkı Şen için “Oğlunun yeğeni ile kuzenim evliydi mesela. Gizli çapkınlardanmış hayat hep karşıma çıkardı. Susmak isteyen susabilir Allah baba ışığı gönderiyor” dedi.

Suphiye Orancı İbrahim Tatlıses ile aynı filmde oynamış: Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı

Haberle ilgili Metin Akpınar’ın avukatı düzeltme metni gönderdi. Akpınar’ın avukatının gönderdiği metinde Suphiye Orancı’nın söz konusu filmde oynamadığı belirtildi.

Akpınar’ın avukatının gönderdiği düzeltme metni şöyle:

Cevap ve Düzeltme

22 Nisan 2024 tarihinde, haber sitenizde “Türkiye’nin gündeminden düşmüyor! Suphiye Orancı Metin Akpınar’ın filminde oynamış” başlıklı haberde, müvekkilimiz Metin Akpınar’ın Suphiye Orancı ile karşılıklı olarak bir filmde oynadığına dair iddialar yayınlanmıştır.

Haber içeriği gerçek dışı olup, bahsedilen şahıs, haberde kullanılan ilgili film görüntüsünde yer almadığı gibi, bu filmin başka bir sahnesinde de rol almamıştır.

Özellikle haber içeriğindeki ilgili film görüntüsünde yer alan kişilerin Suphiye Orancı olmadığı çok açık bir şekilde belli olduğu halde, hiçbir araştırma yapılmadan, nereden kaynaklandığı belirsiz bir iddia haber yapılarak kamuoyu yanıltılmıştır.

Müvekkilimiz Metin Akpınar’a karşı girişilen hukuki süreçte gerçek dışı delil üretme amaçlı olduğu düşünülen, dayanaksız ve asılsız iddialar sebebiyle müvekkilimizin düzeltme ve cevap hakkı doğduğundan, işbu düzeltme yazımızın Basın Kanunu gereğince yayınlanmasını vekaleten talep eder ve kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

Kaynak: TELE1