Türkiye yanıyor, siyasiler şov peşinde: AKP’lilerden yangına pet şişe ile müdahale

Yayın tarihi: 31 Temmuz 2021 Cumartesi 2:58 pm - Güncelleme: 31 Temmuz 2021 Cumartesi 5:35 pm

Mersin’de farklı bölgelerde çıkan yangınlar yurttaşları tedirgin etti. Yurttaşlar yetersiz imkanlarla canlarını kurtarmak için mücadele ederken AKP Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt’un yangına pet şişe ile müdahale ettiği anın fotoğrafını paylaşması tepki çekti.

Türkiye yanıyor, siyasiler şov peşinde. Mersin-Silifke’de Boğsak mahallesindeki orman yangınında siyasilerin şov niteliğindeki görüntüleri tepki çekiyor.

Bodrum’da orman yangını!

Orman işçileri ve itfaiye ekipleri canlarını hiçe sayarak yangınları söndürmek için mücadele ederken, bölgeye siyasi akını yaşanıyor. Çalışmalara destek görüntüsü vermeye çalışan siyasiler ilgililer ve yetkililerin etrafını kuşatırken, yöre sakinleri evlerini, arazilerini, seralarını, canlarını kurtarmak için çabalıyor. Şov niteliğindeki görüntüler son olarak AKP Silifke İlçe Başkanı Mehmet  Emin Kurt’tan geldi. Partisinin sosyal medya hesabından pet şişe ile yangına müdahale ettiklerini yansıtan fotoğraflar paylaşan Ellerinde yarım litrelik pet şişeyle yangına müdahale eden Kurt ve partililerin itfaiye yangın hortumlarını tutarak fotoğraf paylaşıp propaganda yapması tepki çekti