Türkiye Kupası maçında sakatlanan Galatasaraylı futbolcu iki ay yok

Yayın tarihi: 11 Kasım 2022 Cuma 4:46 pm - Güncelleme: 11 Kasım 2022 Cuma 4:46 pm

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, “Maalesef Ofspor maçında Mathias Ross sakatlandı ve 2 ay yok” dedi.

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstanbul Beykoz Riva’daki tesislerinde gerçekleştirilen Türkiye Kupası 5. Eleme Turu Kura Çekimi’nin ardından açıklamalarda bulundu.

4. Tur’daki Yeşilyurt Demir Çelik Ofspor maçında sakatlanan Mathias Ross’un sağlık durumu hakkında konuşan Metin Öztürk, Mathias Ross’un iki ay sahalardan uzak kalacağını söyledi.

Öztürk, “Hep aynı şeyi söylüyoruz. Aman sakatlık olmasın. Kastamonu maçını sakatlık olmadan atlattık ama maalesef Ofspor maçında Mathias Ross sakatlandı ve 2 ay yok. Sadece takımın mücadele gücünden çok sporcu sağlığı bizim için önemli. O yüzden buradan kendisine çok geçmiş olsun diliyorum. Umarım bu turda hiçbir takımda sakatlık olmaz” şeklinde konuştu.

“FUTBOLUN GÜZELLİĞİ”

Eşleşme ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Metin Öztürk, “Tüm rakiplerle oynayacağız. Hepsi kıymetli. Türkiye Kupası’nın bizim için 2 avantajı var. Farklı liglerdeki rakiplerle bir araya gelip kaynaşıyoruz. Aslında bu futbolun güzelliğini mücadele tarafında sevgi ortamının sağlanmasını getiriyor. Bir sürü sürpriz sonuçlar alınabiliyor. Bundan önceki yıllarda da oldu. Onun için biz Ziraat Türkiye Kupası’nı çok önemsiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’da gençler eski Almanya Altyapı Milli Takımı hocasına emanet