Türkiye Gürcistan mücadelesi öncesi tribünde kavga!

Yayın tarihi: 18 Haziran 2024 Salı 6:14 pm - Güncelleme: 18 Haziran 2024 Salı 6:16 pm

EURO 2024’te Türkiye ile Gürcistan arasında oynanacak F Grubu ilk maçı öncesi  tribünlerde iki grup arasında kavga çıktı.

EURO 2024’te F Grubu’nda yer alan A Milli Futbol Takımımızın Gürcistan ile oynayacağı ilk maç öncesi kavga çıktı. Almanya’da düzenlenen turnuvada müthiş bir seyirci desteği ile güne başlayan A Milli Takım oyuncuları  maç öncesi sahaya alkışlar eşliğinde çıktı.

Milli Takım’ın Gürcistan karşısındaki ilk 11’i belli oldu!

OYUNCULAR SAHAYA ÇIKTI

Mücadeleye yaklaşık 1 buçuk saat kala öncesi sahaya çıkan futbolcular yoğun yağış altında tribünleri selamlayarak tekrar kenara geldi. Tam bu sırada tribünlerde bir tartışma çıktığı bilgisi geldi. Gürcistanlı taraftarlar ile bazı Türk taraftarların arasında çıkan atışma bir süre sonra büyüdü.

BÜYÜMEDEN ENGELLENDİ

Kale arkasında bölümünde iki grup arasında kavga çıktı. Tribünler arasında karşılıklı yabancı maddeler atıldı. Yaşanan kavgaya güvenlik güçleri müdahale etti. Tribünün bazı bölümlerinde Türk taraftalar ile Gürcü taraftarlar bir arada otururken kale arkasında çıkan kavga stadyumun genelinde tepki çekti. UEFA kuralları gereği kavganın yaşandığı bölümün boşaltılması gündemdeydi ancak olayların daha da büyümesi engellendi ve iki taraf da sakinleştirildi.

Kaynak: TELE1