Turkcell’den dikkat çeken Afganistan paketi

Yayın tarihi: 3 Eylül 2021 Cuma 12:14 am - Güncelleme: 3 Eylül 2021 Cuma 12:14 am

Taliban’ın Afganistan’ı ele geçirmesiyle ülkeden Türkiye’ye yoğun bir göç dalgası tartışılırken, Turkcell, “Alo Afganistan 30 Dakika Paketi”ni satışa çıkardı.

Taliban’ın kontrolü ele geçirmesi sonrası Afganistan’da yaşananlar ve göç etmek zorunda kalanlar ana gündem maddelerinden biri haline geldi. Son olarak dün İçişleri Bakanlığı, Ankara’daki Suriyeli göçmenleri kayıtlı oldukları illere gönderme kararı aldı ve Ankara’yı göçmenlere kapattı. AKP Sözcüsü Ömer Çelik bugün yaptığı açıklamada, “Mültecilere sahip çıkma görevini Türkiye tek başına yerine getiriyor. Bundan sonra Türkiye’nin bir mülteci alacak daha kapasitesi yoktur” ifadelerini kullandı.

Göçmen konusu gündemdeyken, Turkcell dikkat çeken bir tarife paketini satışa çıkardı.

SADECE TÜRKİYE’DEN AFGANİSTAN’A YAPILAN ARAMALAR İÇİN GEÇERLİ

“Alo Afganistan 30 Dakika Paketi” isimli paket, Türkiye’den Afganistan yönüne yapılan aramaları kapsıyor. Paketin içeriğine ilişkin yapılan açıklamada ise, “Alo Afganistan 30 Dakika Paketi ile sadece 55 TL’ye Afganistan’daki yakınlarınızı tam 30 dakika arayabilirsiniz. Üstelik 1 ay boyunca geçerli paketinizde cep ve sabit hat ayrımı yok; tüm cep ve sabit operatörlerine yapılan aramalarda geçerli” denildi.

Paket, bugün (2 Eylül) itibariyle satışa sunuldu.