Turkcell TV+ Ready ile binlerce içerik elinizin altında

Yayın tarihi: 19 Ekim 2020 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 18 Ekim 2020 Pazar 11:12 am

Yalnızca 150 gram ağırlıkta olan Turkcell TV+ Ready HDMI aracılığıyla televizyonunuza ya da monitörünüze bağlayabiliyor, sonrasında da kumandası aracılığıyla binlerce içeriğe erişebiliyor.

Turkcell TV+ Ready, ufak boyutları sayesinde yalnızca eviniz ya da ofisinizde değil, aynı zamanda seyahatlerinizde de yanınızda götürebileceğiniz ve birkaç dakikalık basit kurulum işlemi sonucu kullanmaya başlayabileceğiniz bir ürün.

Kullanmak için mutlaka bir akıllı televizyonunuz olmak zorunda değil. TV’nizde HDMI girişi varsa, bu ürünü takarak onu akıllı hale getirebilir, ya da isterseniz HDMI girişli monitörünüze takarak da kullanabilirsiniz.

Turkcell TV+ Ready

Kurulum demişken, evet, cihazın güç bağlantısını ve HDMI bağlantısını yapıyorsunuz ve sonra Wi-Fi üzerinden internet bağlantınızı tanımlıyorsunuz. Biz, ofisimizde kullandığımız UyduNet bağlantımızı tercih ettik. Sonrasında telefon numaranız ile servise giriş yapabiliyorsunuz. Hepsi bu.

799 TL satış fiyatı bulunan ürünü peşin alırsanız yanında 1 yıl, 24 ay taksitle alırsanız da yanında 2 yıllık TV+ Premium üyelik hediyesine sahip oluyorsunuz. Burada, 150’nin üzerinde yerli ve yabancı kanaldan, aynı zamanda güncel filmlerden, dizilerden, belgesellerden ve çocuklarınız için animasyon filmlerden söz ediyoruz.

Listeye baktığımızda, gişede büyük başarı etmiş pek çok güncel yerli ve yabancı filmle karşılaşmak mümkün. Ek olarak yetkililer, içerik yelpazesinin kısa aralıklarla genişletileceğini de bildiriyor.

Bir güzel detay da, “24 saatlik dilimi geri alabilme” özelliği. Bu, özellikle işten ya da okuldan çıkışta eve geç kalacaksanız, ya da farklı bir meşguliyetiniz olduğu için o günkü TV dizinizi ya da programınızı izleme şansınız yoksa, eve geldiğinizde yayın akışını 24 saatlik dilimde geriye doğru alabiliyorsunuz ve böylece sevdiğiniz dizi ve programları kaçırma derdi de ortadan kalkmış oluyor.

Android 9 işletim sistemiyle gelen ürünün gayet kullanışlı bir arayüzü var. Televizyon kanallarında gezebilir, dizi ya da belgesellere göz atabilir, YouTube’da gezinebilir ya da uygulama mağazasına giderek ihtiyacınız olan uygulamaları indirebilirsiniz.

Ürünün kumandası gayet sade ve kullanışlı. Zaten üzerinde TV+, YouTube ve Google Play için özel olarak atanmış tuşlar da var. Ek olarak, ihtiyaçlarınıza yine kumandanın üzerinde yer alan mikrofon yardımıyla, sesli komutlarla da erişebilirsiniz.

Ürünün teknik detaylarına değinecek olursak, bünyesinde 2GHz değerde çalışan Cortex A53 işlemciye ve 2GB RAM’e sahip. Kablosuz teknolojiler tarafında Bluetooth 4.2 desteği ve Wi-Fi AC desteği bulunuyor. 8GB dahili hafızası olan ürün, 4K görüntüleme de yapabiliyor.

Ürünün çalışma performansı, kanal geçişleri ve kanal yayın açış sürelerinin de yeterli düzeyde hızlı olduğunu söyleyebiliriz.

Ürünün inceleme videsunu izlemek için buraya tıklayınız