TÜRK-İŞ Başkanı AKP’li bakanın gözünün içine baka baka söyledi: İstediğin kadar zam al enflasyonda bir özelliği yok

Yayın tarihi: 7 Nisan 2022 Perşembe 11:51 pm - Güncelleme: 8 Nisan 2022 Cuma 12:06 am

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un olduğu bir iftarda,”Önümüzde son yılların en yüksek enflasyonunun olduğu bir ortamdayız. Bir an evvel bu enflasyon belli bir noktaya getirilir de, istediğin kadar zam al. Enflasyon bu hızla devam ettiği müddetçe alacağın zammın bir özelliği olmaz” dedi.

TÜRK-İŞ’in sokakta çalışan dönüşüm işçileri için Ankara’da bir otelde verdiği iftara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Memur- Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Gönül Boran da katıldı.

MURAT KURUM’UN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKA BAKA SÖYLEDİE

Ergün Atalay,  iftarda yaptığı konuşmada esnafın, memurun ayrı ayrı sıkıntıları olduğunu belirterek, “Önümüzde son yılların en yüksek enflasyonunun olduğu bir ortamdayız. Bir an evvel bu enflasyon belli bir noktaya getirilir de, istediğin kadar zam al. Enflasyon bu hızla devam ettiği müddetçe alacağın zammın bir özelliği olmaz. Biz bu akşam misafirlerimize helal getirmeyelim ev sahibi sizsiniz” dedi.