Türk askerine ‘eşek’ diyen Murat Alan yine olay çıkardı… ‘Terbiyesizliğin boyutunu görmemişsiniz’

Yayın tarihi: 15 Temmuz 2019 Pazartesi 5:21 pm - Güncelleme: 15 Temmuz 2019 Pazartesi 5:25 pm

Türk askerine eşek diyen gerici Yeni Akit gazetesi haber müdürü Murat Alan bu kez de Akit TV’de ekrana gelen Sabri Balaman’ın sunduğu Ters Kutuplar adlı programında Prof. Dr. Recep Seymen ile tartıştı.

Gerici Akitçiler iş başında! Murat Alan: O hizaya gelmeyen apoletli generalleriniz hepsi Erdoğan’ın arkasında saf tutuyor, eşşek gibi saf tutacaklar

 

“ATATÜRK’E KÜFREDEN ADAMSIN SEN…”

Recep Seymen, Murat Alan’a, “Siz diyordunuz, FETÖ Yargıtay kararından sonra terör örgütü oldu diye” derken, Alan’ın verdiği yanıttan sonra ise, Seymen, “Cahil cahil konuşuyorsun” diye belirtti.

Stüdyoda sık sık gerginliğin olduğu ve tartışmanın yükseldiği görüldü.

Programda, Seymen, Alan’a “Terbiyeli konuş” diye tepki gösterirken, Alan ise, “Terbiyesizliğin boyutunu görmemişsiniz” şeklinde yanıt verdi. Alan’ın sözlerine sinirlenen Seymen, “Atatürk’e küfreden adamsın sen ya, terbiyesiz sensin” derken,

Alan ise, “Ben böyle bir programa devam etmem” dedi. Seymen de Alan’a, “Ben de böyle bir programda devam etmem, Atatürk’e faşist dediniz, hadi oradan” diyerek, programın sonraki kısmında yer almadı.

Öte yandan, Murat Alan, geçen ay katıldığı aynı programda, Türk ordusuna hakaret etmiş ve büyük tepki çekmişti. Akit’çi Murat Alan, “O hizaya gelmeyen apoletli Generalleriniz hepsi Erdoğan’ın arkasında saf tutuyor. Oynaya oynaya eşşek gibi saf tutacaklar. Bu ülkede demokrasi varsa bunu AK Parti iktidarı oturttu” ifadelerini kullanmıştı.