Turhan Çömez’den Zehra Taşkesenlioğlu çıkışı

Yayın tarihi: 29 Aralık 2022 Perşembe 7:02 pm - Güncelleme: 29 Aralık 2022 Perşembe 7:20 pm

İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun “Kendi yağında kavrulan birisiydim. Bankada 2.5 kilo altınım var, o kadar. İnanın, bu 2.5 kilo altın dışında hiçbir servetim yok” açıklamasına yönelik,’Blueline’ isimli otelin ve 300 milyon lira değerinde bir çiftliğin görsellerini paylaşarak, “Zehra sen niye böyle gariban kaldın?” dedi.

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarıyla gündeme gelen AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun, HaberTürk yazarı Nagehan Alçı’ya yaptığı “Çoluğum, çocuğum yok, bir annem vardı, onu da kaybettim. Benim öyle fazla bir paraya ihtiyacım yok ki Nagehan Hanım. Kendi yağında kavrulan birisiydim. Bankada 2.5 kilo altınım var, o kadar. İnanın, bu 2.5 kilo altın dışında hiçbir servetim yok Nagehan Hanım. Ama gözüm parada değil. Bana bu kadar ağır iftiraların altında kalmak çok ağır geliyor” açıklamasına İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez’den yanıt geldi.

Çömez ise, sosyal medya hesabından ’Blueline’ isimli otelin ve 300 milyon lira değerinde bir çiftliğin görsellerini paylaşarak Taşkesenlioğlu’na şu yanıtı verdi:

AKP’li Zehra Taşkesenlioğlu: “Kendi yağında kavrulan birisiydim. 2,5 kilo altın dışında hiçbir servetim yok.” Danışmanının üzerine yapılan bir çiftliğin bugünkü değeri 300 milyon Türk Lirası. Zehra, sen niye böyle gariban kaldın?

‘Blueline’ isimli otelin görselini de paylaşan Çömez, “Ne zor bir durum Zehra. Acıdım. Aşağıdaki hotel kimin acaba? Gerçekten bilmiyor musun? Emily bilir ona sor…”