Turhan Çömez: Ünsal Ban çalıp çırptığı paralar ile bu oteli aldı Taşkesenlioğlu öğrenince kıyamet koptu

Yayın tarihi: 6 Ocak 2023 Cuma 9:55 am - Güncelleme: 6 Ocak 2023 Cuma 9:57 am

İYİ Partili Çömez, Sedat Peker’in rüşvet çarkı iddiaları gündeme gelen AKP’li Zehra Taşkesenlioğlu ve boşanma aşamasındaki eşi Ünsal Ban hakkında ‘otel’ iddiası ortaya attı. Çömez, “Sürecin patlamasının temel sebebi oteldir” dedi.

İYİ Partili Turhan Çömez, Twitter hesabından AKP’li Zehra Taşkesenlioğlu’nun, “2,5 kilo altın dışında hiçbir servetim yok” ifadelerini paylaşarak bir otel resmi paylaştı. Çömez, “Hotel kimin acaba? Emil bilir ona sor” dedi

Çömez, TELE1’de Gökmen Karadağ’ın sunduğu Açıkça’da ‘Emily’ ve söz konusu otel hakkında iddialarda bulundu. Çömez, Emily’in bir kod isim olduğunu belirterek, “Bu şifreyi vererek içinizdeki bütün bilgileri hakimim ve itiraz etmeyin bir sempatik mesajıdır” dedi. Çömez, suç örgütü lideri Sedat Peker’in AKP’li Taşkesenlioğlu ve eski THK Rektörü Ünsal Ban hakkındaki rüşvet çarkı iddialarının ortaya çıkmasının altında söz konusu otelin olduğunu söyledi. Çömez şunları söyledi:

“ÜNSAL BAN ÇALIP ÇIRPTIĞI PARALAR İLE ALINMIŞ”

“Sürecin patlamasının temel sebebi oteldir. Ünsal Ban çalıp çırptığı paralar ile alınmış ve ilk eşinden olan çocuklarının üzerine yapılmış. Zehra Taşkesenlioğlu öğrenince kıyamet kopmuş. Ban’ın ilk eşi sağlıkçı. 15 Temmuz’dan sonra görevden el çektirildi. 15 Temmuz’un ardından Ban ile ilk eşi arasındaki bağlantıyı koparmadı. Marmaris’te çok geniş araziler alıp Ban eşinin üzerine yaptı. Bütün bu denklem Taşkesenlioğlu tarafından çözünce kıyamet koptu. Emily kod isim, ikisine de yakın bir isim. ben bu şifreyi vererek içinizdeki bütün bilgileri hakimim ve itiraz etmeyin bir sempatik mesajdır. Bütün bu bilgileri kendi yapıları içerisinden geldi.

Kendi işlerinden sonra ilişkilerini kopardıkları önemli bir isim. Daha da detayına girip sıkıntıya bırakmamak için noktamlayayım. Taşkesenlioğlu ve Ban’a verilmiş bir mesajdır. Üçüne de söylüyorum Ali Fuat Taşkesenlioğlu’na da bu devir değişecek. Teker teker bunların hesabı sorulacak”

Turhan Çömez, Sedat Peker ile görüşmesinin perde arkasını anlattı!