Turgut Altınok anket sonuçlarını beğenmedi: Hiçbir doğruluğu yok

Yayın tarihi: 21 Ocak 2024 Pazar 9:48 am - Güncelleme: 21 Ocak 2024 Pazar 9:48 am

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, Mansur Yavaş’ın önde çıktığı anket sonuçlarını ‘hiçbir doğruluğu yok’ diye nitelendirdi. Altınok, anketlerin ‘sahte’ olduğunu iddia etti.

Seçimlere yar kala seçim anketleri de çoğaldı. Adayların belli olmasının ardından özellikle Ankara için yapılan anketlerde ilk sırayı ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın aldığı görüldü.

Yavaş’ın rakibi AKP’nin ABB başkan adayı ise yapılan anketlerin ‘sahte’ olduklarını iddia etti.

Sincan ilçesinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen Altınok, şöyle konuştu:

“Sahte anketler yayımlıyorlar. Bu anketlerin hiçbir doğruluğu yok. Cumhurbaşkanlığında da bu anketler yapıldı. 57 vardı, 60 vardı. Anket neresi biliyor musunuz? Anket burası, Sincan. En az 70, en fazla 75 bekliyoruz. Birçok ilçemizdeki hava bu. Sahaya inmek için heyecan, aşk ve şevk var. Ankara’mızın boşa gitmiş olan 5 yılı var. Kapı kapı gezeceğiz. Küsmüş olanları kucaklayacağız.

Bizim sevdamız milletimize hizmettir. Sokaktaki çocuklarımıza, gençlerimize dokunmaktır. Eserler ve hizmetler yapmaktır. Bizim sevdamız, yemek, içmek, gezmek değil; vatandaşlarımızın arasında olup acı gününde acısını paylaşmak, sevinçli gününde sevincini paylaşmaktır. Biz buyuz. Biz, fildişi kulelerinden ya da sosyal medyadan sahte bir iki tweet atanlardan değiliz. Altınok, sokakların, halkın adamı. Biz halk için doğru olan neyse eserlerimizle bunları gösterdik.”

Mansur Yavaş startı Turgut Altınok’un ilçesinden veriyor

Kaynak: TELE1