TURBELDAK, öğrencilere doğa bilincini aşılıyor

Yayın tarihi: 20 Şubat 2024 Salı 4:32 pm - Güncelleme: 20 Şubat 2024 Salı 4:32 pm

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) öğrencilere yönelik bir etkinliğe daha imza attı. Salihli Kurşunlu Kaplıcaları’nda yapılan etkinlikte öğrenciler ve aileler doğanın keyfini doyasıya çıkardı.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı faaliyetlerini sürdüren TURBELDAK, Manisa’nın eşsiz doğa güzelliklerine sahip Salihli Kurşunlu Kaplıcaları’nda yürüyüş gerçekleştirdi. Her yaştan vatandaşa çevre bilinci oluşturmak, doğayı tanıtmak için her hafta farklı parkur ve rotalarda yürüyüş etkinlikleri düzenleyen TURBELDAK, Arif Canpoyraz İlkokulu 4/C sınıfı öğrencilerinin ve ailelerinin doğayla iç içe bir gün geçirmesini sağladı. Orhan Mert, Haydar Atilla, Bayram Ali Çelikten ve Hasan Baykal rehberliğinde yapılan doğa yürüyüşü 6,5 km sürdü.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Çocuklarımıza doğa bilincini ve sevgisini aşılamak adına Arif Canpoyraz İlkokulu 4/C sınıfı öğrencilerimiz ve ailelerimiz ile birlikte çok keyifli ve güzel bir yürüyüş yaptık. Çocuklarımızın Salihli Kurşunlu Kaplıcaları’nda gerçekleştirdiğimiz yürüyüşümüzden keyif almasından mutluluk duyduk. TURBELDAK olarak her yaştan vatandaşımızı doğayla buluşturmaya devam edeceğiz. Yürüyüşümüze katılan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: TELE1