Türbede sopalı yumruklu kavga: Havaya ateş açıldı!

Yayın tarihi: 7 Eylül 2023 Perşembe 12:18 am - Güncelleme: 7 Eylül 2023 Perşembe 12:18 am

Hayrettin-i Tokadi Türbesi’nde anahtarını kaybeden ziyaretçiyle görevli arasındaki tartışmanın dönüştüğü kavgada sopa ve yumruklar konuştu. Bir kişi kavgayı durdurmak için belindeki silahı çıkarıp havaya ateş açtı.

Bolu merkeze bağlı Elmalık köyü mevkisinde bulunan Hayrettin-i Tokadi Türbesi’ne ziyaret için gelen bir kişi, ev ya da iş yeri anahtarını kaybedip yetkililerden yardım istedi. Bir süre sonra, ismi öğrenilemeyen kişi, türbe görevlisinin yanına gidip yeniden anahtarını sordu. Görevli, anahtar için hoparlörlerden anons yapıldığını ve bulununca haber verileceğini söyledi. İkili arasında tartışma başladı. Tartışma, daha sonra sopalı yumruklu kavgaya dönüştü.

ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

DHA’nın haberine göre diğer görevlilerin ve anahtarını kaybeden kişinin yakınlarının da karışmasıyla kavga büyüdü. Taraflar birbirlerine tekme, yumruk ve sopalarla saldırdı.

Bu sırada, türbeyi ziyaret etmeye gelen bir vatandaş, kavgayı sonlandırmak için belindeki tabancayı çıkarıp havaya iki el ateş açtı. Türbeyi ziyarete gelen diğer vatandaşların da müdahalesiyle kavga sonlandırıldı.

Taraflar birbirinden şikayetçi olmadı.

Alacak verecek kavgasında kendisine tokat atan kişiyi iki bacağından vurdu!