Tur firmaları fırsatı kaçırmadı! Süper Kupa ve Umre paketi satışta

Yayın tarihi: 7 Aralık 2023 Perşembe 1:51 pm - Güncelleme: 7 Aralık 2023 Perşembe 2:06 pm

Tur firmaları Süper Kupa Finali için ayağına gelen fırsatı kaçırmadı. Suudi Arabistan’da 29 Aralık tarihinde oynanacak Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Finali mücadelesi için Umre paketi programı hazırlandı.

TFF, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında Galatasaray Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa Finalinin Suudi Arabistan’da oynanacağını açıklaması mücadele edecek kulüpler ve taraftarlar tarafından tepki ile karşılanmıştı. TFF’nin kararını fırsata çeviren tur firmaları Umre ve Süper Kupa Finali paket programı hazırladı.

Umre ve Süper Kupa Finali paket programı bin 507 dolardan satışa çıktı.

 

Fenerbahçe’den ‘Süper Kupa’ kararı!

GALATASARAY VE FENERBAHÇE’DEN TEPKİ

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Kasım ayı Olağan Toplantısı’nda Uğur Dündar, “TFF Süper Kupa, Atatürk ilke ve devrimlerine aykırı bir ülkede oynanıyor” dedi. Konuyla ilgili Fenerbahçe Divan Kurulu Olağan Toplantısı’nda Süper Kupa’nın Samsun veya Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanması yönünde önerge sunulmuştu. Önerge Fenerbahçe Divan Kurulu Kasım ayı Olağan Toplantısı’nda kabul edilmişti.

Galatasaray, Suudi Arabistan’da oynanmasına karar verilen derbi mücadelenin Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisine alınmasını ve hatta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanmasını TFF’ye yazı göndererek resmi talepte bulunmuştu.

Galatasaray’dan ‘Süper Kupa’ ısrarı! TFF’ye resmi başvuru yapıldı

TARAFTARA MALİYETİ CEP YAKIYOR

Süper Kupa mücadelesini tur ile değil de bireysel olarak izlemek isteyen yurttaşlar sadece uçak biletine 36 bin lira ödemek zorunda. En ucuz bilet 965 lira tek gecelik otel bileti ise 5 bin TL

GEÇEN YIL 75 LİRAYDI

2022 Süper Kupa maçı geçen yılın temmuz ayında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanmıştı. Trabzonspor ile Sivasspor’u karşı karşıya getiren karşılaşmanın biletleri 75 TL ile 150 TL arasında satılmıştı. Yani 2023 Süper Kupa maçının en ucuz bileti, geçen seneye göre yaklaşık 13 kat zamlandı.

 

Kaynak: TELE1