Türkiye’de koronavirüs vakası bulunmayan tek il

Yayın tarihi: 24 Nisan 2020 Cuma 12:10 pm - Güncelleme: 24 Nisan 2020 Cuma 7:10 pm

Tunceli’de 8 kişiye koronavirüs teşhisi konuldu. Tunceli Valiliği’nden yapılan açıklamada tespit edilen 8 pozitif vakadan 7 hastanın önceki hafta taburcu olduğu, geçtiğimiz gün ise kalan bir hastanın taburcu edildiği bildirildi. Böyle kentte teşhis edilen koronavirüs vakası kalmadı.

Türkiye’nin dört bir yanından koronavirüsle mücadele ediliyor. Gelen son dakika haberine göre Tunceli’de corona virüs testi pozitif çıkan ve tedavisi tamamlanan 8 hasta taburcu edildi. Böylelikle kentte korona vakası kalmadı.

Tunceli Valiliği, dün yaptığı açıklamada, “Şu ana kadar Tunceli’de tespit edilen 8 pozitif vakamızdan 7 hastamız önceki hafta taburcu olmuşlardı. Az önce kalan E.D. (27) adlı hastamız da taburcu oldu. Böylece iyileşip taburcu olan hasta sayımız 8 oldu. Şükürler olsun. Başhekimimiz nezdinde sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

MAÇOĞLU: TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYIN

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda sağlık emekçilerine teşekkür ederek, “Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisinden kaynaklı ilimizde görülen vakalar iyileşti.

Bu süreçte özveriyle çalışan sağlık emekçileri başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Halkımızın tedbirleri elden bırakmaması ve bilim insanlarının uyarılarını dikkate almaya devam etmesi gerekiyor” dedi.

Valiliğin Twitter hesabından konu hakkında yapılan açıklamada, son hastanın taburcu edildiği ana ait görüntülere yer verildi.

Her yaştan YouTuber vergi ödeyecek

İngiltere’de ilk deneme Covid-19 aşısı gerçekleştirildi