Tunceli’de korkunç görüntüler! Yere yatırdıkları kadının başına silah dayadılar iddiası

Yayın tarihi: 20 Mayıs 2021 Perşembe 6:50 pm - Güncelleme: 20 Mayıs 2021 Perşembe 6:56 pm

Tunceli’de bugün bir vatandaşa sivil iki jandarma personeli aranan bir kişiye benzediği iddiasıyla silahla müdahale ettiği iddia edildi. Aranan kişi olmadığı ortaya çıkan kafasına silah dayatılan kadın çığlık atıp şoka girdi. İki jandarma personeli valiliğin duyurusuna göre görevden uzaklaştırıldı.

Tunceli’de çarşı merkezinde bugün sivil kıyafetli iki jandarma personeliaranan bir kişiye benzediği’ iddiası ile silah bir kadına  kafasına silah dayatıp müdahale ettiği öne sürüldü. Kadının çığlık atarak ‘bunlar beni taciz ediyor, kurtarın beni’ diyerek tepki gösterdiği söylendi. Etraftaki vatandaş ise duruma müdahale etti.

Gazeteci Ferit Demir’in paylaşımlarına göre, yerde yatan kadına müdahale eden vatandaşlar kadını kurtarmaya çalıştı.

Demir olayı şu şekilde anlattı:

“Tunceli’de çarşı merkezinde sivil kıyafetli 2 jandarma personeli aranan bir kişiye benzediği iddiası ile silah  zoruyla  bir kadına müdahale ederek kafasına silah dayatıp müdahale etti. Kadın çığlık atarak “bunlar beni taciz ediyor kurtarın beni” deyince vatandaş müdahale etti.

2 jandarma personeli kadını yere düşürmesi sonrası vatandaşlar müdahale ederek kadını kurtarıp 2 jandarma personeline müdahale edince havaya ateş açıp bölgeden uzaklaşan 2 jandarma personeli polis tarafından gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

 2 jandarma personelinin kafasına silah dayatıp yere düşürdükleri kadının Tunceli’de yaşayan ev kadını olduğu ve yaşadığı şoku atlattıktan sonra  2 jandarma personelinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Tunceli valiliği çarşı merkezinde bir kadına zor kullanan ve kafasına silah dayatan 2  jandarma personelinin görevden uzaklaştırıldıklarını,  haklarında adli ve idari soruşturma başlatıldığını duyurdu.”

Video: Gazete Fersude