Tunç Soyer’den eşya ve giysi duyurusu

Yayın tarihi: 2 Kasım 2020 Pazartesi 12:41 pm - Güncelleme: 2 Kasım 2020 Pazartesi 12:50 pm

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, depremzedeler için iyi niyetle birçok vatandaşın gönderdiği ikinci el giysi ve eşyaları Covid-19 tehlikesi nedeniyle kabul edemediklerini açıkladı. Soyer, “Lütfen ya kullanılmamış eşya ulaştırın ya da http://bizizmir.com üzerinden yardımlarınızı iletin” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, depremzedeler için iyi niyetle birçok vatandaşın gönderdiği ikinci el giysi ve eşyalar gönderdiklerini ancak bu yardımların Covid-19 tehlikesi nedeniyle kabul edilmediğini duyurdu.

“Lütfen ya kullanılmamış eşya ulaştırın” talebinde bulunan Soyer, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Değerli İzmirliler, depremzedeler için iyi niyetle birçok vatandaşımız ikinci el giysi, eşya getiriyor. Covid tehlikesi nedeniyle ikinci el eşya, giysi kabul edemiyoruz. Lütfen ya kullanılmamış eşya ulaştırın ya da http://bizizmir.com üzerinden yardımlarınızı iletin.

Depremzedelere yardım ulaştırmak isteyen binlerce kişinin başvurusu üzerine http://bizizmir.com üzerinden Halkın Bakkalı aracılığıyla dayanışma kampanyası başlattık. #BizVarız diyerek, yemek, gıda, hijyen paketi, uyku tulumu ulaştırmak isteyenler buradan başvurabilir.”