Tüm kapılar yüzlerine kapandı! Tümör ameliyatına 104 bin lira istediler

Yayın tarihi: 13 Ocak 2022 Perşembe 9:45 pm - Güncelleme: 15 Ocak 2022 Cumartesi 9:18 am

Denizli’de yaşayan 13 yaşındaki Meryem Çakan 4 yıldır kemik tümörüyle mücadele ediyor. Yaşı küçük olduğu için ameliyat olamayan Meryem için özel hastanede 104 bin liraya ameliyat imkanı doğdu ancak ailenin durumu yok. Kaymakamlık ve sosyal yardımlaşma meblağın yüksek olmasından dolayı yardım edilemeyeceğini söyledi.

Denizli’de yaşayan Meryem Çakan 4 yıldır sağ ve sol kalçasında kemik tümörü ile yaşıyor. Özel bir hastanede Meryem’in ameliyatı için istenen ücret 104 bin lira… Meryem’in annesi  maddi durumlarının olmadığını ve yardım istedikleri tüm kurumların kapıları yüzlerine kapattıklarını ifade etti.

Anne Çakan, yaşananları şöyle anlattı:

Kızımın sağ ve sol kalçasında tümör var. Ağrıları sıklaştı yürüyemez hale geldi. Tedavisinin olmadığı ve 18 yaşına kadar müdahale edilemeyeceği söylendi. Şu an ameliyat edilebilmesi için 104 bin lira para talep edildi. Kaymakamlık ve sosyal yardımlaşmadan yardım istedik ancak meblağın yüksek olmasından dolayı yardım edilemeyeceği yanıtı alındı. Kemiğin kırılma riski var acilen ameliyat olması lazım.