Tuğrul Türkeş topa girdi: Bahçeli’ye saldırı Türkiye düşmanlarını sevindirir

Yayın tarihi: 30 Kasım 2021 Salı 4:21 pm - Güncelleme: 30 Kasım 2021 Salı 5:30 pm

AKP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, hafta sonu Ankara’da babası Alparslan Türkeş’in anma etkinliğine yapılan saldırı sonrası MHP ve MHP lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik eleştirilere tepki gösterdi. Türkeş  “Sayın Bahçeli’ye yönelik saldırılar ancak Türkiye düşmanlarını sevindirir” dedi.

Ankara’da Alparslan Türkeş’in anma etkinliğine yapılan saldırının sarsıntıları devam ediyor. Bahçeli bugün grup toplantısı çıkışı saldırıda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın dahli olduğunu savundu. Alparslan Türkeş Vakfı ise hemen sonrasında yaptığı açıklamada, Bahçeli’nin bu iddiasının doğru olmadığını söyledi. Vakıf, 1997’de aile bireyleri tarafından kurulduklarına dikkat çekti.

Bahçeli’nin Mansur Yavaş iddiası sonrası Türkeş Vakfı açıklama yaptı

KUTALMIŞ TÜRKEŞ POLİS VE MHP’Yİ SUÇLAMIŞTI

Alparslan Türkeş’in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş de açıklama yapmıştı. MHP ve polisi suçlayan Türkeş, “Polis koruyor, kolluyor, gözetliyor. Biri bile kimseyi gözaltına almıyor. Hükümetin, Emniyet’in, İçişleri Bakanı’nın koruyup kollaması ile gözetimi altında yapılan bir saldırı olduğu çok net” açıklamasını yapmıştı.

TÜRKEŞ DE TOPA GİRDİ

Tartışmaya bugün Alparslan Türkeş’in oğlu ve AKP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş de dahil oldu. Konuyla ilgili olarak Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Türkeş, “Her zaman ifade ettiğim gibi babamın partisi; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve onun muhterem Genel Başkanı Sayın Bahçeli’ye yönelik saldırılar ancak Türkiye düşmanlarını sevindirir” dediği açıklamasında “Herkesin kırk kere düşünüp bir kere konuşmasını tavsiye ederim” ifadelerini kullandı.