Tuğla Görünümlü Duvar Paneli Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Yayın tarihi: 31 Mayıs 2021 Pazartesi 4:40 pm - Güncelleme: 31 Mayıs 2021 Pazartesi 4:41 pm

Tuğla Görünümlü Duvar Paneli Nedir?

İlk olarak tuğla görünümlü duvar panelinin nasıl oluştuğunu açıklığa kavuşturalım; ham maddesi strafor panelin üzerine beton harcı döküldükten sonra kurutma kısımlarına ızgara yardımı ile dizilir ve son işlem olarak renk baskısı yapılır. Böylece elde ettiğimiz malzeme duvar panelidir. Kompakt paneller şeklinde, hafif ve kolayca uygulanan bir duvar kaplama yöntemidir. Hem iç hem dış mekan tasarımlarınıza orijinal ve zengin bir hava katarak, estetik görüntüsüyle de kalbinizi kazanacak bir dekorasyon fikri olabilir. “Her zaman burada yaşayabilirim” dediğiniz o güzel mekanları hatırlayın… Neden siz de yaşam alanınızı öyle içine çeken bir yer haline getirmeyesiniz ki? Duvar paneli tercihiniz ile bunu yapabilir mekanlarınıza sıcak bir modernlik katabilirsiniz.

Tuğla Görünümlü Duvar Panelinin Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Eviniz ya da iş yeriniz için hayal ettiğiniz klasik bir modelle dinamik ve çarpıcı bir dekorasyon ise tuğla görünümlü duvar panelleri tam size göre olabilir! Bu tercihiniz size hem uygulama hem de güvenlik açısından birçok avantajı beraberinde getirecektir. Herhangi bir inşaat iznine ihtiyacınız olmadan istediğiniz zaman dilediğiniz her zemine uygulayabilirsiniz. Banyo gibi ıslak zeminli alanlarda bile rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Çimentosuymuş, molozuymuş, kırılacak dökülecek derdiymiş gibi hiçbir stresiniz olmadan zahmetten, zamandan ve masraftan kurtulmuş olacaksınız. Tuğla panel, malzemesinden kaynaklı olarak ısı ve sudan etkilenmediği için hem uzun ömürlü bir malzeme ile dekorasyonunuzu tamamlayabilir hem de alan kısıtlaması yaşamamış olursunuz. Hafif ve dayanıklı olmasını sağlayan üretim malzemesi Fiberglass, kullanım açısından rahatlık ve görünümde de güçlü bir etki sağlamaktadır. Küçük ölçülerde tasarlandığı için ihtiyacınız kadar satın alabilir, ve işlem yapacağınız alan kadar uygulayabilirsiniz. Demonte olmasından kaynaklı olarak son derece dayanıklı bir yapıya sahip olmasının yanı sıra kolay delinmesi ile dekoratif obje asmak istediğinizde zorluk yaşamaz, dilediğiniz gibi bir konsept oluşturabilirsiniz. Temiz bir içeriğe sahip olması, boyanabilmesi ve rahatlıkla temizlenebilmesi mutfaklarınız için de tercih edebileceğiniz bir kaplama yöntemi olabilir.

Tuğla Görünümlü Duvar Paneli Fiyatları

Fiyatlar, seçeceğiniz modele ve kaplama yapacağınız alanın ölçülerine göre değişkenlik göstermektedir. Elbette ki gerçek tuğla ile yapılan duvar kaplamalarına kıyasla çok daha ekonomik, uzun ömürlü ve hızlı uygulanabilir bir kaplama malzemesidir. Yaşam ya da çalışma alanınız için yapmak istediğiniz dekorasyon yenilikleri, yapacağınız masraflar yüzünden birkaç adım geride durmanıza sebep oluyorsa duvar panelleri hem sizi mutlu edecek hem cebinizi üzmeyecek en doğru tercih olacaktır. Ödediğiniz fiyatın hakkını, kullanımı ve dayanıklılığın yanı sıra sökülüp başka bir yere yeniden monte edilmesi sayesinde de fazlasıyla alabilirsiniz. Dekorasyon işlerinden çok zevk alıyor ya da iş yerinizin dinamikliğini ayakta tutmak için sıkça değişiklik yapmayı tercih ediyorsanız ekonomik ve kolay uygulanabilir özelliği ile duvar paneli tam size göre bir tercih olacaktır.

En Güzel Tuğla Görünümlü Duvar Panelleri

En güzel tuğla görünümlü duvar paneli, dekore edeceğiniz alanın havasına en uygun seçilendir. Örneğin; fazlaca ışık alan geniş bir alanda koyu renkli iri tuğlalar şık bir tercih olabilir. Geleneksel havası olan bir dekorasyonda ise klasik kiremit renkli tuğlalar uyumlu olmasının yanında çarpıcı bir uygulama olacaktır. Renk ve doku çeşitliliği birden fazla olan duvar panelleri ise mekanınızı hiç şüphesiz enerjik, dinamik ve zengin kılacaktır. Dekorasyonda zıtlıklarla bir bütünlük oluşturmayı sevenlerdenseniz, büyük ve küçük üretilmiş açık ve koyu renklerin beraber kullanıldığı masif bloklara bayılacaksınız! Mekanınızın havasını baştan aşağı değiştirecek, değişiklik yapacağınız alanın ruhuna en uygun tuğla duvar paneli için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.