Tuğba Ekinci’den Avşar’a fotoğraflı simit göndermesi

Yayın tarihi: 24 Aralık 2021 Cuma 11:48 am - Güncelleme: 24 Aralık 2021 Cuma 12:21 pm

Hülya Avşar’ın tepki çeken sözlerine Tuğba Ekinci’den de tepki geldi. Ekinci, Instagram hesabından Hülya Avşar’ın fotoğrafını paylaştı.

Ekonomik krize ilişkin konuşan Hülya Avşar, ‘Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?’ falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız” dedi. Avşar’ın bu sözleri büyük tepki topladı.

Hülya Avşar’dan simit savunması: Hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum

Gelen tepkilerin ardından Avşar yeni bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hülya Avşar, ”Sakinleştiyseniz sıra bende. O kadar konuşmamın içinden, hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de “simit”e takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum. Benim simit yeme meseleme gelince, yerim yada yemem ama bildiğim bir şey var, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı” dedi. ”Hala da kazanıyorum. Bunun hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim” diyen Avşar, gerekirse simit yiyeceğiz sözlerini tekrar etti.

“BERABER ATLATACAĞIZ”

Avşar, ”Sizin gibi düşünenler demek ki başımızda olsa; ne demokrasi kalır, ne konuşma özgürlüğü… Diyeceğim şu ki” Gerekirse simit yiyeceğiz, ama bugünleri beraber atlatacağız” diye yazdı.

EKİNCİ’DEN TEPKİ

Avşar’ın bu sözleri biten tartışmayı yeniden alevlendirdi. Avşar’a ilk tepki Tuğba Ekinci’den geldi. Ekinci Avşar’ın fotoğrafını koyarak gönderme yaptı. Ekinci, “Simit yiye yiye simit oldun zaten” dedi.

Kılıçdaroğlu: Hülya Avşar kim ki?

“Gerekirse simit yeriz” diyen Hülya Avşar’ın sofrası gündem oldu

Nihat Doğan-Tuğba Ekinci kavgası WhatsApp’a yansıdı