Tuğba Ekinci ‘Adriana Lima kimmiş’ deyip bu pozu paylaştı!

Yayın tarihi: 9 Eylül 2019 Pazartesi 12:17 pm - Güncelleme: 9 Eylül 2019 Pazartesi 1:02 pm

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Tuğba Ekinci, son yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Tuğba Ekinci, “Adriana Lima’da kimmiş?” diyerek bikinili haliyle video çekip kalçasını gösterdi. 42 yaşındaki şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından dünyaca ünlü manken Adriana Lima’ya meydan okudu. Ayna karşısında bikinisiyle video çeken Ekinci, kalçasını gösterdi.

 

Kerimcan Durmaz’a tek destek Tuğba Ekinci’den geldi

“ADRIANA LIMA MI KALDI?”

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Tuğba Ekinci, son yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Yeni şarkısının hazırlığını yapan Ekinci, Instagram hesabının hikaye kısmından bikinili videosunu paylaştı. Ekinci, videosunda “Tutturmuşsunuz bir Adriana Lima diye. Adriana Lima mı var kardeşim? Adriana Lima’mı kaldı?” diyerek ıslık çalıp kalçasını gösterdi.

İşte o paylaşım

Adriana Lima’mı kaldı?” diyerek ıslık çalıp kalçasını gösterdi

 

Tuğba Ekinci Kimdir?

Annesi Havva Ekinci Konya Selçuk Üniversitesi Hemşirelik Bölümü mezunu, babası İnşaat Fakültesi Mühendislik Bölümü mezunudur. 2 kardeş Ekinci’nin ablası evli ve ev hanımıdır.

4 Haziran 1976 doğumlu Tuğba Ekinci Osman Sınav tarafından keşfedilmiştir. Bir süre Çarkıfelek yarışmasında hosteslik yapmış sonra Kral Tvde VJ olan Tuğba Ekinci 1994 yılında güzellik yarışmasına katılmış ilk 20’ye kalmıştır.

Buzda Dans yarışması finalistleri arasındada yer alan Ekinci Pendik Lisesi mezunudur. 2005 yılında O Şimdi Asker adlı albüm ile müzik piyasasında sağlam bir yer edinmeyi başaran sanatçı baba tarafından aslen Kars’lıdır ve Kars doğumludur.

2002 yılında Basketbolcu Fatih Özbilen ile evlenmiş bu evliliğin 2017 yılında son bulmuştur.

Bugüne kadar O Şimdi Asker, Boynuz, Condom, Yanma Demezler, 100 Derece ve Hadi Kızım isimli albümleri müzik severler ile buluşturmuştur.