Tarkan sahnelere dönüyor! Sting, Ricky Martin ve Robbie Williams da aynı festivalde

Yayın tarihi: 21 Temmuz 2023 Cuma 9:31 am - Güncelleme: 21 Temmuz 2023 Cuma 9:41 am

Tarkan, Monte Carlo Festivali kapsamında 18 Ağustos’ta Monaco’daki Salle des Etoiles’da sahne alacak. Dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı festivalde Sting, Chris Isaak, Ricky Martin, Norah Jones ve Eros Ramazzotti sahne alacak.

Bir yılın ardından yeniden sahnelere dönen megastar Tarkan, 18 Ağustos Cuma günü Monte Carlo’da konser vererecek. Avrupa’nın en prestijli festivallerinden biri olan Monte Carlo Festivali’nin diğer konukları arasında Sting, Chris Isaak, Ricky Martin, Norah Jones ve Eros Ramazzotti yer alıyor.

Kadife sesli Chris Isaak, bir dönemin pop ikonu Ricky Martin, asla eskimeyen efsane Sting, ülkemizde ilk konserini bilet fiyatları 14 bin TL olan Bodrum’daki bir otelde verecek olan İngilizlerin sevgili evladı Robbie Williams, hüzünlü sesiyle Norah Jones, yine bu yaz otel konseri için Türkiye’ye gelecek olan Seal ve İtalyanların yaşayan efsanesi Eros Ramazzotti Monte Carlo Festivali’nin diğer konukları.

10 Temmuz’da başlayan festival 22 Ağustos’a kadar sürerken kapanışa doğru megastar Tarkan, lüksün ve sosyetenin merkezinde ortalığın tozunu attıracak.