Trump’tan sağlık durumuna ilişkin açıklama

Yayın tarihi: 3 Ekim 2020 Cumartesi 11:00 am - Güncelleme: 3 Ekim 2020 Cumartesi 11:06 am

Eşi ile birlikte koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump sağlık durumuna ilişkin, “Bence iyi gidiyor” diyerek, kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Danışmanlarından Hope Hicks’in koronavirüse (Covid-19) yakalanmasının ardından yaptırdıkları Covid-19 testinde eşi Melania Trump ve kendisinin pozitif olduğunu açıklayan ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından son durumuna ilişkin bilgi verdi.

Dün akşam tedbir amaçlı olarak hastaneye götürülen Trump, “Bence iyi gidiyor, hepinize teşekkür ederim” diye yazdı.

​Trump, Walter Reed Askeri Hastanesine önlem amaçlı götürülmeden önce Beyaz Saray’da kaydettiği videoda ise kendisine destek verenlere teşekkür ederek, “Walter Reed Askeri Hastanesine gidiyorum. Gayet iyi olduğumu düşünüyorum ama her şeyin yolunda olduğundan emin olacağız” ifadesini kullandı.

ABD Başkanı Trump ve eşi koronavirüse yakalandı

 

NE OLMUŞTU?

Yeni tip koronavirüs (COVID-19) testi pozitif çıkan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump Walter Reed Askeri Hastanesi’ne götürülmüştü. Trump için Remdesivir tedavisine başladığı belirtilmişti.

Beyaz Saray, Kovid-19’a yakalanan ABD Başkanı Donald Trump’ın tedbir amaçlı olarak hastaneye götürüleceğini ve burada birkaç gün kalacağını bildirmişti.

Covid-19 nedeniyle hastaneye kaldırılan Trump’a Remdesivir veriliyor