Trump’ın koronaya yakalanması sonrası gündeme gelen Simpsons kehaneti doğru mu?

Yayın tarihi: 3 Ekim 2020 Cumartesi 9:20 am - Güncelleme: 3 Ekim 2020 Cumartesi 9:22 am

Hürriyet’ten Razi Canikligil, Trump’ın koronaya yakalanması sonrası gündeme gelen Amerikan çizgi film dizisi Simpsons’daki cenaze görselinin şubat 2017’de bir internet forum sitesinde çıktığını aktardı.

Hürriyet’ten Razi Canikligil, Trump’ın koronaya yakalanması sonrası gündeme gelen Amerikan çizgi film dizisi Simpsons’daki cenaze görseliyle ilgili, “Ancak Newsweek sitesi cenaze görselinin hiçbir Simpsons bölümünde yer almadığını, şubat 2017’de bir internet forum sitesinde çıktığını yazdı” ifadesini kullandı.

“ŞUBAT 2017’DE BİR İNTERNET FORUM SİTESİNDE ÇIKTI”

Haberde, şu ifadelere yer verildi:

“Trump’ın koronaya yakalanması ünlü Amerikan çizgi film dizisi Simpsons’ın kehanetlerini yeniden gündeme taşıdı. Simpsons daha önce Trump’ın başkan seçilebileceğini 2000 yılındaki bir bölümünde işlemişti. Korona haberinden sonra sosyal medyada Trump’ın bir Simpsons bölümünde ‘cenaze’ görüntüsüne dair görseller dolaşıma sokuldu.

Ancak Newsweek sitesi cenaze görselinin hiçbir Simpsons bölümünde yer almadığını, şubat 2017’de bir internet forum sitesinde çıktığını yazdı.”

NE OLMUŞTU?

Trump’ın koronaya yakalanması ünlü Amerikan çizgi film dizisi Simpsons’ın kehanetlerini yeniden gündeme taşınmıştı. Simpsons daha önce Trump’ın başkan seçilebileceğini 2000 yılındaki bir bölümünde işlemişti. Korona haberinden sonra sosyal medyada Trump’ın bir Simpsons bölümünde ‘cenaze’ görüntüsüne dair görseller dolaşıma sokulmuştu.